Heel goed

Omdat het schroefje van het implantaat was verdwenen en de tandarts dus even niet verder kon vroeg ik of hij dan in plaats daarvan een vulling wilde repareren. Hij had dus de flexibiliteit dat te doen met de assistente. Verder kan de tandarts erg goed de verdoving zetten. De prik voel je nauwelijks!

Weinig klantvriendelijk

Arrogante en hautaine benadering met name door de balie medewerksters.

Altijd erg op tijd en helpen je in alle rust

Fijne tandarts, blijft altijd erg rustig. Ook de assistenten nemen de tijd voor je.

Als altijd prima behandeling

Directe positieve reactie van een verzoek van mij om een versnelde behandeling van een aangetaste kies i.v.m aanstaande vakantie.

Goede uitleg. Nette behandeling

Ben bij de mondhygieniste geweest. En ben erg tevredenver haar. ( Vervanger)

Jullie zijn King

Ik had erge kiespijn, en zou eigenlijk na het weekend geholpen kunnen worden. Gelukkig hoorde ze mijn smeekbede aan,en hielpen mij vrijdags al. De verwijdering van de kies verliep prima zonder problemen. Ode aan de receptioniste, tandarts,en tandarts assistent!!! Gert Landman Almelo

Goede behandeling en uitleg

X

Super goed geholpen voor mijn afgebroken kies

Wat een fijne tandarts dhr allesio Heel rustig vertelt wat hij doet Bedankt voor mijn nieuwe kies

vriendelijk, rustig, zorgvuldig, goed en kundig advies

Een goede assistent en een goede tandarts

Ik was zeer angstig maar deze tandarts was lekker rustig

Wel eens beter geweest

De controle waarin ik aangaf last te hebben werd niets geconstateerd. Kwam net pijn binnen en ging net pijn weer weg. Na weinig slaap en veel paracetamol bleek drie dagen later dat er toch een behoorlijke ontsteking zat. De behandeling hiervan was prima.

Prima geholpen.

Vriendelijke omgeving met een eerlijke en vakkundige behandeling.

Snel en goed

Begin van de middag brak een stuk van mijn voortand af - eind van de middag was mijn gebit weer compleet, dankzij twee vakkundige, efficiënte en vriendelijke mensen.

Prettige afhandeling en behandeling

Receptioniste was vriendelijk en dacht mee. Mondhygiënische was vriendelijk en zorgvuldig.

Vriendelijke ontvangst en goede persoonlijke aandacht

Snelle vakkundige behandeling

Ze zorgen ervoor dat je er niet tegen op ziet om naar de tandarts te gaan

Vriendelijke tandarts plus assistente

Keurig op tijd halfjaarlijkse controle

Positief

Netjes behandeld geen lange wachtijd afspraak keurig optijd Top

Er wordt de tijd voor je genomen

Ik wil de assistenten vooral een compliment geven. Zij werken zorgvuldig en nemen de tijd.

Goed en eerlijk geholpen.

Gauw aan de beurt en vriendelijk geholpen..

“Persoonlijk, prettig en professioneel”.

Ik kom al langer dan 50 jaar in de praktijk van mijn tandarts. Onveranderd bleef in al die tijd de plezierige sfeer met ruimte voor de filosofische aspecten van het leven, oog voor de patiënt en, in mijn ogen (en mond), technisch vakmanschap.

Snel geholpen bij klachten

Kon snel een afspraak maken bij een probleem met mijn kiezen

Geruststellend en vakkundig..

Ondanks het feit dat wij jaren geleden zijn verhuisd naar een andere wijk ( Aalderinkshoek) Zijn wij niet veranderd van tandarts naar een praktijk hier in de buurt. Dat zegt genoeg, denk ik...

Begripvol

Vriezenveenseweg 61

7602 AA Almelo

Over Samenwerkende Tandartsen Almelo

Bij Samenwerkende Tandartsen Almelo komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Vriezenveenseweg in Almelo. De tandartspraktijk beschikt over 11 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Almelo ook terecht voor orthodontie. De praktijk is tevens ook een verwijspraktijk voor orthodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.