Vriendelijk personeel en goede behandeling!!

prima!

De mondhygieniste had alle tijd voor mijn vragen en gaf tips waar ik wat aan heb.

Goede behandeling.

Prettige behandeling, pijn aan het tandvlees is nog niet helemaal verdwenen.

Professioneel en soort van gezellig

Professioneel en soort van gezellig

aardige tandarts assistentie en de tandarts legt goed uit wat er gaat gebeuren en altijd de zelfde assistente en tandarts vind ik fijn

Mijn ervaring met mondigyenist was 100% goed !

Nienke werkt correct professioneel en is aardig. Luigi deed het vaardig en snel, was ook aardig. Dankzij mijn kussen gaat alles soepeler.

Kundig en vriendelijk!

Pijnloos schoonmaken van gebit

Kort en bondig

Zitten en wegwezen

Prettig en deskundig geholpen

Was goed duidelijke uitleg en op tijd met afspraak

Zoals altijd gewoon goed

Tot de ontdekking gekomen dat ik één gaatje had en echt zo fijn in een keer helemaal opgelost

Nou 2 weken geleden was ik bij de tandarts voor controle en bleek dat ik een gaatje in mijn kies had dus 2 weken later kom ik komen om het te laten vullen nou het heeft geen pijn gedaan helemaal niets en het was zo gebeurd en we hebben gezellig gekwetst en ik heb nergens last van gehad echt super gedaan en gewoon vertrouwd en netjes dus ga zo door helemaal super echt waar bedankt nogmaals groetjes.

Vriendelijk. Deskundig

Vriendelijk en deskundig. Vind wel bijzonder dat er meer wordt gerekend dan dat er wordt vergoed en dat het vooraf niet wordt gezegd. Zou bijvoorbeeld in bevestigingsmail moeten staan. Transparanter

Ik ben goed behandeld, maar ik had moeite om de tandarts te verstaan.

Snelle en vriendelijke hulp

Uitleg prima

Goede dienstverlening, aardig personeel en behulpzaam

Fijne tandarts en assistente. Je wordt erg goed geholpen en er wordt de tijd voor je genomen.

Alles is goed

Alles is goed

Zeer klantvriendelijk

Ga met plezier naar de Tandarts , wordt goed ontvangen en mijn vragen wordt beantwoord

waarom?

Geen pijn meer nadat kies is getrokken.

Ik kon met mijn klachten dezelfde dag terecht en werd professioneel geholpen.

Fijne tandarts

Vriendelijk en behulpzaam.

vrolijke tandarts en stelt je altijd gerust

geeft goede adviezen en goede raad zegt altijd wat hij gaat doen

ja

tevreden met commanicate kunnen wij elkaar begrijpen.

Vriezenveenseweg 61

7602 AA Almelo

Over Samenwerkende Tandartsen Almelo

Bij Samenwerkende Tandartsen Almelo komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Vriezenveenseweg in Almelo. De tandartspraktijk beschikt over 11 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Almelo ook terecht voor orthodontie. De praktijk is tevens ook een verwijspraktijk voor orthodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.