Prima.

Prima arts en ander personeel.

Snel en deskundig

Verder geen opmerkingen

Goede zorg voor mijn gebit.

De afgelopen jaren altijd 100% tevreden geweest. Ik vertrek na elke controle met een schoon gebit en een witte lach. Dankjewel daarvoor!

Prima behandeling

Duidelijke communicatie en advies.

Gewoon goed

Gewoon goed en duidelijk in wat ze gaan doen.

Goede en vakkundig behandeld

AAA

ging allemaal vlot

Goed geholpen. Neemt de tijd

Sympathiek, maar verwarrend

In relatief korte tijd heb ik in elk geval drie (mogelijk vier) mondhygiënistes mogen ontmoeten. Stuk voor stuk sympathiek, maar het is wel verwarrend. Omdat ze allen hun eigen werkwijze hebben, en ik het gevoel krijg dat ze onderling niet alles of helemaal communiceren.

Correcte behandeling

Alles is naar wens

Word altijd vriendelijk geholpen

ik ben zeer te vreden over deze praktijk

ik ben zeer tevreden met deze praktijk

Prima ervaring

Vriendelijk deskundig personeel!

zeer tevreden

zeer vriendelijke team

Positief

Positief, alleen na het maken van een afspraak tot de behandeling duurt vrij lang.

Prima, vriendelijk en kundig personeel.

Prima, vriendelijk en kundig personeel.

Fijn en goed geholpen

Tandarts legt goed uit en overlegt. Werkt voorzichtig. Kies is goed gerepareerd. Naam: Alex. Weet niet hoe hij verder heet.

Perfecte zorg prima tandarts

Zeer gekwalificeerde tandarts.

Goed en vriendelijk geholpen!

Deskundige mensen die het beste met je voor hebben!

Altijd prima geholpen

Altijd keurig geholpen. Hele fijne assistente!

Super praktijk

Alles Zeer vriendelijk

Erg fijne prakrijk, met vriendelijk personeel.

Fijne lichte open praktijk. Vriendelijk personeel. Wanneer je een poosje zit te wachten wordt er gevraagd of ze kunnen helpen. Prettige sfeer. Iedereen zegt goeiedag.

Prettig en deskundig

Altijd vriendelijk en deskundig.

Goed.

Goed, deskundig advies en cliëntgericht.

Ik heb een nieuw boven gebit gekregen..Ben er heel blij mee. Had zat niet meteen goed, maar is onmiddellijk aangepast door de tandarts. 1klein puntje.. je moet wel vaak komen voor dat t gebit klaar is. In totaal had ik 5afspraken staan.. maar t resultaat is er wel. Dus vooral doorgaan.

Vriezenveenseweg 61

7602 AA Almelo

Over Samenwerkende Tandartsen Almelo

Bij Samenwerkende Tandartsen Almelo komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Vriezenveenseweg in Almelo. De tandartspraktijk beschikt over 11 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Almelo ook terecht voor orthodontie. De praktijk is tevens ook een verwijspraktijk voor orthodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.