Best haalbare gedaan

In de tijd van amalgaam vullingen waren grote gaten nodig om amalgaam vast te pakken, een klein gaatje moest dan een groot gat worden. Tegenwoordig hoeft dat niet meer. Nu is composiet veel beter. In begin jaren 90 kwam ik van een andere tandarts die geen composiet vulling kon. Die ouderwetse tandarts is de reden dat ik kleine gaatjes had die groot moesten worden gemaakt om amalgaam te plaatsen. Dat was een andere tandarts, maar samenwerkende tandartsen zien het gevolg. Begin jaren 90 waren bijna alle tandartsen over op compositiet maar toendertijd mijn voormalige ex tandarts niet. Op een dag kreeg ik een brief dat de amalgaam tandarts uit zijn vak was gezet. Ik kwam zo terecht bij deze praktijk. Mocht u nog een tandarts hebben die amalgaam zilverkleurige vullingen doet adviseer ik over te stappen.

Heel Goed

Geen pijn, alles ging perfect

Klantvriendelijk

Vriendelijke ontvangst. Geeft toelichting op de gestelde vragen.

Prettig

Ze weten hier heel goed hoe je met mensen om hoort te gaan. Allemaal erg vriendelijk en kundig.

Geen op of aanmerkingen.

Goede samenwerking Roelofsma en assistente.

Ik weet niet of verder wel of niet goed is ?

Werd verder niks gezegd of het goed en netjes was. Was druk geloof ik. Ik werd overvallen over de stand van mijn kiezen. Nog niet eerder gehoord na 40 jaar. Heb gevraagd of ze de tanden polysten, normaal polysten ze de tanden altijd. Minste ervaring tot nu toe. Daarvoor betere ervaringen. Denk drukte.

Zeer vakkundige tandarts,

Vakkundig

uitstekend en snel geholpen zoals altijd

Vriendelijke medewerkers en professioneel geholpen met goede uitleg.

Werd prima geholpen

Had veel kiespijn en kon daardoor eerder naar de tandarts..geweldig,

Zoals altijd heel vriendelijk, goed en vlot behandeld!

Aardige nauwkeurige tandarts

Hij neemt de client altijd serieus, maakt net werk. Werkt precies.

Vriendelijk en duidelijk.

Goed.

Vriendelijk, snel en vakkundig

Snel een afspraak op de dag van de afspraak niet lang hoeven achten, vriendelijk en vakkundig geholpen.

Prima tandarts

Ik kon gelukkig op korte termijn een afspraak maken en de behandeling werd gelijk uitgevoerd. Prima. Goede tandarts en prettig in de omgang

Tevreden

Prima behandeling ivm beugel! Nog steeds blij dat ik gekozen heb om de beugel bij de tandarts zelf te doen!

Netjes behandeld

Netjes en snel behandeld

Vriendelijk en doeltreffend

X

X

Telefonisch lange wachttijd

Heb ik verder niet.

Vriendelijk, belangstellend, vlot afgewerkt.

Omdat er even ruimte was, na de controle, nog behandeling gedaan zodat ik niet terug hoefde te komen. Het was voor mij moeilijk om een pijnloze houding in de behandelstoel te vinden. Daar was wel aandacht voor, maar geen oplossing.

Vriendelijk

Je wordt vriendelijk ontvangen. Ook de tandarts en assistente zijn beide zeer vriendelijk en kundig in hun werk.

de tandarts en assistente waren heel vriendelijk en de behandeling werd perfect en zonder pijn uit g

Werd direct en professioneel geholpen. Ben super blij.

Prima behandeling en uitstekende ontvangst door tandarts en mond hygieoniste behandelend personeel

Zie boven.

Goede uitleg over wat de behandeling inhoudt, goede uitleg over de staat van het gebit en tussendoor tijd voor een praatje .

Vriezenveenseweg 61

7602 AA Almelo

Over Samenwerkende Tandartsen Almelo

Bij Samenwerkende Tandartsen Almelo komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Vriezenveenseweg in Almelo. De tandartspraktijk beschikt over 11 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Almelo ook terecht voor orthodontie. De praktijk is tevens ook een verwijspraktijk voor orthodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.