Uitstekend geholpen, aardig personeel. Vakkundige tandarts!!

Uitstekende behandeling

Deskundige tandarts en personeel. Op het estetische vlak wordt rekening gehouden met de wenaen van de client.

zeer vriendelijk en bijna geen wachttijd , top!

zeer vriendelijk en bijna geen wachttijd, echt top, assistente zeer kundig, Tandarts , zoals ik al vele jaren gewend ben, levert uitstekend werk af men is geduldig en vriendelijk

Heel goed

Het trekken van mijn verstandskies viel reuze mee, had best veel spanning voor die tijd, maar het ging gelukkig heel snel en heb niet of nauwelijks napijn gehad. Tandarts en assistente zijn erg vriendelijk en altijd in voor een grapje! Dat maakt het ook allemaal wat relaxter!

Goed geholpen, duidelijkheid en goed geïnformeerd

moest even wachten, maar ik had de tijd, dus dat was niet erg. Goed personeel, ook een goede assistent.

Vriendelijk en deskundig geholpen

Goede diagnose voor wortelkanaalbehandeling en goed advies voor doorverwijzing. Daarna is de nazorg ook goed opgepakt door de tandarts.

Gelukkig geen lange wachttijd. Vriendelijke mensen en uitleg over wat er gaat gebeuren.

Vriendelijke en deskundige behandeling

Mijn consult met Hanna de mondhygiëniste heb ik als zeer kundig ervaren. Ze houdt heel erg goed rekening met bange patiënten zoals ik. Complimenten. Mijn excuses voor als ik haar naam fout heb geschreven.

Heel goed

Fijn dat jullie zoveel geduld hebben met Patricia. Ze ziet er nooit tegen op om naar de tandarts te gaan. Bedankt.

Bijna geen tandarts gezien

Jammer dat een controle eigenlijk door de assistente wordt gedaan! Laatste 2 minuten komt de tandarts even kijken. Maar wel 'tandarts' prijs betalen. Jammer! Dit wordt ook al zo'n lopende band werk.

Was op tijd en de beurt, de medewerkster was vriendelijk.

Blij dat ik mijn eigen tandarts weer had

Gaven duidelijk aan wat ik kon verwachten tijdens behadeling

Snel en vakkundigheid

Prettig

Hele fijne rustige tandarts eb assistente.

Vriendelijk en professioneel personeel

Professioneel advies over mijn behandeling. Vriendelijke benadering ondanks het feit dat een tandarts bezoek niet mijn voorkeur heeft.

Erg goede ervaring

Goede behandeling.Goede uitleg en mooi resultaat.

Heel positief

Klantvriendelijk. Er word met je mee gedacht.

De klacht is opgelost

Uitstekend geholpen door dr. Alessio en hele team!

Zonder pijn meerdere keren kiezen geboord en gevuld in korte tijd! Aardige tandarts en dito assistentes en kundige mondhygieniste! Blij mee!!! Zelfs mijn vriendin die altijd heel bang was gaat nu......!!! Jan van Lenthe

Keurig behandeld

Perfecte beoordeling en behandeling

Attent

Attent

Heel goed

Ik was deze week bij de mondhygiëniste en zij heeft alles heel duidelijk uitgelegd en ook voorgedaan hoe ik thuis moet doen en daardoor heb ik ook meer zin om het door te zetten en zij is heel professioneel, en doet haar werk heel goed.

klantvriendelijk

Vakkundig en vriendelijk

Vriezenveenseweg 61

7602 AA Almelo

Over Samenwerkende Tandartsen Almelo

Bij Samenwerkende Tandartsen Almelo komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Vriezenveenseweg in Almelo. De tandartspraktijk beschikt over 11 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Almelo ook terecht voor orthodontie. De praktijk is tevens ook een verwijspraktijk voor orthodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.