Goed geholpen en fijne communicatie

Goed geholpen en fijne communicatie

Snel en adequaat

Vulling was eruit, heb last van jeugdtrauma voor een tandarts. Assistent en tandarts waren lief. Vulling was eruit en er weer in zonder pijn. TOptandarts en Top assistent.

Vakkundig

Geen kritiek

Gezellig en behulpzaam,

Nou de assistente Patricia heeft me de tanden mooi gepolijst dus ik kan er weer even tegenaan en verder was al eens prima dus ja lekker gekletst en gedaan en alles weer spik en span op naar de volgende keer Bedankt weer.

goede ervaring

goede ervaring

Zoals altijd uitstekend

Personeel is vriendelijk Tandarts is lief en legt alles duidelijk uit.

Prima en vakkundig personeel

Mijn ervaring is dat er professioneel met cliënten wordt omgegaan

Prima,

Duidelijke uitleg over behandeling

Top tandarts&tandart assiente

Ben mr zn naam vergeten.mijn excuses hiervoor..SUPER BEDANKT NA Tandarts nergens last van gehad Super bedankt tot volgend gepland afspraak IK BEDANK SAMEN WERKENDE TANDARTSEN ALMELO medewerksters en me tandarts oprecht bedankt allemáál top praktijk Gr f.topcu

Fijne, rustige tandarts

Fijn dat ze de tijd voor je nemen. Eerst de tandarts assistent en daarna komt de tandarts de controle doen, werkt prettig vind ik.

Vriendelijk en deskundig Wel een opmerking over deze review. In de aanhef word ik aangesproken met mn eerste en halve tweede doopnaam. In mijn beleving zou de roepnaam of (doop)letters of alleen Beste, (sluit ook beter aan bij de tijdsgeest) een betere keus zijn.

Zeer prettig!

Met lood in de schoenen, na vele jaren zonder tandarts. Dat gevoel is heel prettig weggenomen. Dank, en tot gauw! Groeten, Bart Stuivenberg

Leuke professionele medewerkers

Fantastische tandartspraktijk. Dhr Firas levert uitstekend werk en toont oprechte zorgzaamheid in de manier waarop hij werkt. De assistenten zijn ook uitstekend in wat ze doen.

Fijn!

Ik ben goed en vriendelijk geholpen.

Prettig

Prettige ontvangst aan de balie, vriendelijk en deskundig verzorging mondhygiëniste en prettige tandarts. Ik voelde me weer zeer op m'n gemak.

Aardige tandarts, voel mij op mijn gemak

Aardige tandarts, voel mij op mijn gemak

Prima verzorging en vriendelijk

Vriendelijke en goede controle

prima, je voelt je ontspannen.

Super snel en vriendelijk geholpen

Er was een stukje van een kies afgebroken

Ik werd prettig geholpen

Prettig geholpen, er was tijd voor vragen mijnerzijds.

Snel en professionaal geholpen

Hoefde niet lang te wachten. Werd op mijn gemak gesteld en goed geholpen

Ik heb altijd wel dezelfde behandelaar maar ik heb geen flauw idee hoe hij heet

Vriendelijk en goed

Lang wacht lijst

Ik heb een gevoel dat ik niet bij de juiste tandarts is

Vriezenveenseweg 61

7602 AA Almelo

Over Samenwerkende Tandartsen Almelo

Bij Samenwerkende Tandartsen Almelo komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Vriezenveenseweg in Almelo. De tandartspraktijk beschikt over 11 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Almelo ook terecht voor orthodontie. De praktijk is tevens ook een verwijspraktijk voor orthodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.