Correcte behandeling en bejegening

Perfecte praktijk

Altijd aardig, behulpzaam en kundig. Alles in goed overleg... top!

Top! Maar …..

Prima!!!

Klacht verholpen ,en goed op tijd gestart met behandeling

Goed ,ondanks een moeilijke kies die getrokken is .

prima consult erg tevreden.

leuk ontvangen goed advies.

Word altijd prettig geholpen.

Zeer positief.

In 1 woord: uitstekend.

Snel een afspraak voor mijn afgebroken vulling, kon de volgende dag al terecht. Goede uitleg over de behandeling wat er gaat gebeuren en dan ga je echt rustig in die stoel liggen.

?

?

Goede ervaring nog steeds na Ruim 45 jaar

Vond allemaal beetje raar.

Tandarts komt zomaar binnenlopen op moment dat ik met de mondschoonmaak achterover op die stoel lig. Beetje raar allemaal. Ik had een afspraak met de tandarts NA de mondschoonmaak en niet tijdens de mondschoonmaak. Nogmaals beetje raar. Het fijt dat ik elke keer in herhaling moet blijven treden over mijn gebit vindt ik zo langzamerhand erg vervelend worden moet ik zeggen. Ik vraag mij echt af hoe jullie je het voorstellen als iemand haar hele leven kampt met zware depressies waar tot aan de dag van vandaag nog steeds geen serieuze hulp voor is, denken jullie dat ik dan even de behoefte heb aan het gezellige, joh weet je wat? Laat ik eens gezellig een tancenborstel in mijn handen vast gaan houden. Bij zware cepressies is er maar 1 ding wat als eerste bovenaan staat. SLAPEN. en er voor zorgen dat je je bed niet uit hoeft. Gewoon geen zin om je nest uit te komen dus. Denken jullie dan echt dat ik er bij na ga lopen denken oh ik moet mijn tandenborstel nog even vast houden. Nee mensen echt niet. Ik heb andere dingen die voor mij zwaarder wegen als een uit elkaar gevallen gebit van de narigheid. Waarom wordt hier nou eens nooit rekening mee gehouden? Daarbij, weer een nieuwe mondhigeneiste. Werdt ook nergens even bemoemd ofzo. Tja jammer allemaal. Er was een tijd dat je ce samenwerking ook echt nog voelde maar nu lijkt het wel 1 grote rommel qua samenwerking. Tandarts is niet mijn vriend zoals ik met de vorige om ging. Niet mijn tandarts. Hij vraagt mij wat terwijl hij naar mijn chaufeur zit te kijken. Uhhh ik lig hier hoor, op deze bang en ik zit niet daar op die stoel waar mijn chaufeur zit. Best raar. Nee sorry, deze is niet mijn persoon. Mvg

Snel geholpen en duidelijke uitleg

Gewoon prettig

Snel en pijnloos

Mijn afgebroken kies was in 20 minuten hersteld. Verdovingsinjectie niet gevoeld.

Heel goed

Ontzettend vriendelijk en bekwaam personeel

Naar de tandarts gaan is niet mijn hobby maar de tandartsen en assistenten van Samenwerkende Tandartsen Almelo zijn altijd vriendelijk en vaak is het zelfs nog gezellig. Ze werken snel en erg goed en ik loop altijd met een tevreden gevoel de deur uit

Prettige en correcte behandeling

Prettige ontvangst, fijne persoonlijke en goede behandeling.

Prettig geholpen

Zeer vriendelijk tandarts praktijk

Goede deskundige behandeling

Mijn Afgebroken kies werd zorgvuldig hersteld. Telkens werd mij tijdens de behandeling geïnformeerd wat er achtereenvolgens werd toegepast.

Snel geholpen, vriendelijke mensen

Bij binnenkomst gelijk te woord gestaan. Vriendelijke mensen. Zowel achter de balie, behandelaars als assistenten.

Prima!

Prettige tandartsenpraktijk! Altijd vlotte en vriendelijke behandeling.

zeer tevreden

prima behandeld

Gewoon goed

Duidelijke uitleg en goede behandeling

Prima, geen bijzonderheden

Duidelijk en rustig stand van zaken en uitleg gekregen.

Gewoon goed.

Gewoon goed.

Vriendelijk

Iedereen is vriendelijk. Helaas loopt het altijd heel erg uit qua tijd

Deskundige tandarts

Ik ben goed geholpen door mijn tandarts.

Vriezenveenseweg 61

7602 AA Almelo

Over Samenwerkende Tandartsen Almelo

Bij Samenwerkende Tandartsen Almelo komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Vriezenveenseweg in Almelo. De tandartspraktijk beschikt over 11 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Almelo ook terecht voor orthodontie. De praktijk is tevens ook een verwijspraktijk voor orthodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.