Vriendelijk, duidelijk en als prettig ervaren

Top behandeld en de tand klachten zijn verholpen

Plezierig

Wel een beetje overdreven om elke keer te reageren Draai het liever om. Als het niet goed zou zijn reageer ik vanzelf. Een 10 is toch uitstekend!

Vriendelijke man met veel vakkennis

Nog een keer terugkomen

Probleem met kiezen en vullingen was in juli al bekend en zou aangepakt worden. In plaats daarvan worden er een paar foto’s gemaakt en mag ik nog een keer terug komen. Kost me weer geld en tijd. Afgezien van de behandelkosten. Verder is het wel goed gegaan denk ik.

prima geholpen

Ik ben zeer tevreden over deze tandarts praktijk

Van ontvangst aan de balie, mondhygiënist tot aan de tandarts, hierover ben ik zeer tevreden.

Was prima weer

nvt, geen bijzonderheden

Deskundig, vriendelijk en uitstekend geholpen

Vriendelijke en deskundige assistente met goede vragen en adviezen. De tandarts is zeer deskundig en houdt mijn gebit uitstekend bij. Ben blij met 77 jaar het eigen gebit nog te hebben. Chapeau

zeer vriendelijk en rustig

zeer vriendelijk en rustig voor mezelf maar bovenal voor mijn zoontje van 3. hij heeft nog dagen met de handschoenballon gespeeld.

Goed behandeld

Goede behandeling zowel voor mij als mijn dochter.

Netjes geholpen

Op afgesproken tijd behandeld, wat erg fijn is. Ook behandeling is goed verlopen.

Tandarts en assistente erg aardig en kundig

De kosten voor de mondhygiëniste vind ik wel buitensporig. 100€ voor 35 minuten. Dat is omgerekend meer dan 180€ per uur. De vorige keer 55€. Niet iets om nog een keer te doen.

Kon snel terecht

Kon snel terecht, er werd meegedacht en uitgebreid uitgelegd wat de opties waren. Vakkundig en snel met uitleg wat er tijdens de behandeling werd gedaan. Vriendelijk personeel!

Prima behandeling

Ontvangt en personeel prima.

Goed geholpen

Goed geholpen

Heel relaxed geholpen.

perfecte behandeling

Zeer snel geholpen en met goed gevoel en advies vertrokken

Super fijne ervaring

Ik vind het een fijne mondverzorging praktijk met alle specialisaties in huis voor een verzorgd en gezond gebit . Er er werken Fijne medewerkers

Prima werk verricht

uitstekend

gericht op het doel

Vaak lange wachttijden

Lange wachttijden en men doet alsof ik blij moet zijn patiënt bij hen te zijn.

ik heb het als fijn ervaren dat ik een uitleg kreeg wat ik het beste kon doen

professioneel, vervolg komt nog.

Aardige Roemeense tandarts

Netjes

Stipt, duidelijk, goede uitleg, ontspannen, professioneel.

prettig geholpen, tandarts was duidelijk,

Vriezenveenseweg 61

7602 AA Almelo

Over Samenwerkende Tandartsen Almelo

Bij Samenwerkende Tandartsen Almelo komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Vriezenveenseweg in Almelo. De tandartspraktijk beschikt over 11 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Almelo ook terecht voor orthodontie. De praktijk is tevens ook een verwijspraktijk voor orthodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.