goed geholpen door de tandarts, daarna gelijk naar de mondhygiëniste

Prima alles

Prima en netjes alllemaal

Adequaat geholpen nadat ik een losse vulling had.

Vrijdagavond een mail gestuurd en ik kon maandag eind vd ochtend al terecht. Overigens vraag ik mij wel af het om een recente vulling ging? Misschien kunt u dat even checken en mij laten weten? Groet

TOPPERS

Mijn Tandarts en zijn assistent zijn bestes

Snelle afhandeling op maat

x

Vriendelijk, snel en deskundig geholpen

Vind de samenwerking in het team erg goed. Vooral tussen de tandarts en de assistente. Daardoor gaat alles erg snel en efficiënt

We zijn goed geholpen

Hele fijne praktijk!

Klantvriendelijk, vakmensen!

goede behandeling

correct wat tijd betreft, behandeling vakkundig

Vakkundig geholpen

Ondanks de grote drukte in de praktijk op dat moment, heel goed geholpen. De tandarts en assistentes namen alle tijd om rustig uit te leggen wat er moest gebeuren. Probleem is vakkundig verholpen. Heel erg bedankt.

Rustige assistente en tandarts met begrip voor angst

Werd op mijn gemak gesteld, namen de tijd en ondanks de angst was het goed te doen

Vriendelijk en goede zorg

Goede behandeling en heel vriendelijk

Super!

Van ontvangst tot behandeling fijne ervaring

Goed behandeld.

ik vind dat ik goed en netjes ben geholpen

Goed behandeld

Veilige omgeving. Bedankt.

Ik was wat bangig binnen gekomen. Maar meteen in de hal voelde het al fijn. Knap werk. En fijn dat jullie tijdens de controle zeggen wat jullie doen.

Gaat prima

Het kan dr of deskundigen meer uitleggen geven hoe en wat gebeuren soms ben ik bang en benieuwd wat gebeurt met mij ..

Was heel goed

Snelle hulp

Volgende dag al plek

Fijne tandarts praktijk

Fijne assistente die goed naar je gebid kijkt en ook niet te ruw is. De tandarts zelf is wel in voor een grapje. Al met al een fijne praktijk.

altijd vriendelijk, prima geholpen

mondhygiëniste en tandarts zijn altijd vriendelijk. Goede ervaring

Goed geholpen

Vriendelijke tandarts assistentes en aardige receptionistes

op tijd en een goede behandeling

Mijn grote bezwaar gaat uit naar de rekening die ik gepresenteerd heb gekregen. Volgens mij veel te hoog, ik heb gevraagd naar een gespecifeerde rekening. Zolang ik deze niet heb ontvangen ga ik deze ook niet betalen.

Vriezenveenseweg 61

7602 AA Almelo

Over Samenwerkende Tandartsen Almelo

Bij Samenwerkende Tandartsen Almelo komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Vriezenveenseweg in Almelo. De tandartspraktijk beschikt over 11 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Almelo ook terecht voor orthodontie. De praktijk is tevens ook een verwijspraktijk voor orthodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.