Het was goed

Een vulling van een kies was eruit gegaan en deze is opnieuw gevuld. Voor mijn gevoel was dit een routine behandeling voor de tandarts.

Vriendelijk en ongedwongen.

Een erg prettige behandeling, je zou bijna elke week gaan .....

vriendelijke en goede zorg

Elke keer vriendelijk ontvangst en prettige zorg!

Ik die altijd met kromme tenen in de tandarts stoel lig. Kon me goed ontspannen door de manier waarop de tandarts (assistente) te werk ging. En zie niet meer op tegen een volgende behandeling. Ingevuld door Hanni

Fijne dame mooie rustige behandeling

Mijn compliment.

De behandeling kan ik als positief noemen. (vrouwelijke mondhygieniste)

Bedankt,

Beste tandarts

Prima ontvangst en behandeling.

Prima behandeling. Goede uitleg bij behandeling.

Prima geholpen.

Zowel de tandarts, assistente en receptioniste waren vriendelijk en behulpzaam.

Snel en pijnloos

Mondhygiëniste Paula deed haar werk vaardig, kundig, snel en pijnloos. Slechts een kritisch punt: hoewel vorige keer duidelijk aangegeven, was de verdoving (door stagiaire/collega) niet in de werkinstructies verwerkt.

Uitstekende service en klantgerichtheid

Superervaring. Altijd is deze dame superlief, vriendelijk maar vooral vakbekwaam. Erg fijn om zo geholpen te worden.

Zie hierna

Mijn vrouw en ik zijn voor controle geweest. Geen gaatjes, wel een rekening van meer dan 190 euro. 75 % is voor rekening van tandsteen verwijderen en het maken van een foto. Ik vind dit buitensporig hoog. Het wordt op deze wijze in mijn ogen een verdienmodel, niet netjes dus!

Vriendelijk en prima behandeld

Op tijd aan de beurt, geen pijn ondervonden en goed advies gekregen. Behandeld door Mélanie Winkel

Nvt

Vreselijk

8 febr vreselijk behandeld

Altijd goed.

Ik kom al jaren bij STA, en heb nog nooit problemen gehad. Iedereen is er profesioneel en vriendelijk.

Vriendelijk en professioneel

Warm welkom, ontspannen en vakkundig

ze stelden mij gerust bleven kalm

ik ben aaltijd nerveux maar ze stelden mij gerust ook na de behandeling lieten ze mij op foto zien wat de oorzaak was en wat ze er aan gedaan hadden ze hadden respect voor mij en namen mij serieus dit stel ik op prijs

Leuke dames achter de balie..

Altijd vriendelijk ...dat mag ook gezegd worden.Tandarts en Assistente ook prima .Houden rekening met je.

Professioneel en sympathiek

Voor mij is het geen feest om naar de tandarts te gaan, maar ik word altijd vriendelijk en kundig geholpen. Vaak met de nodige humor!

Misschien te snelle afhandeling.

Bepaalde klachten komen geregeld voor en word weinig aangedaan. Wel na een consult snel de rekening sturen!

Super team en zeer vriendelijk assisterend personeel.

Het team van Samenwerkende Tandartsen Almelo is professioneel en vriendelijk. De service was snel en efficiënt en ze konden effectieve behandelingen thuis voorstellen waarmee ik verder kon. De secretaresses waren vriendelijk en flexibel in het maken van afspraken die in mijn agenda pasten.

Was goed

Heb al jaren goede ervaring

Afgeraffeld

Ik vind dat de tandarts niet echt veel tijd nam om mijn gebit te controleren en vond hem kortaf

X

X

Vriezenveenseweg 61

7602 AA Almelo

Over Samenwerkende Tandartsen Almelo

Bij Samenwerkende Tandartsen Almelo komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Vriezenveenseweg in Almelo. De tandartspraktijk beschikt over 11 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Almelo ook terecht voor orthodontie. De praktijk is tevens ook een verwijspraktijk voor orthodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.