Werkt rustig en grondig, bijna pijnvrij terwijl ik altijd pijn ervaarde in het verleden, dikke 10

Ik heb een goede ervaring.

Ik heb een goede ervaring.

Goed geadviseerd

De behandeling verliep weer prima, goed geadviseerd weer over de ragers.

Rommelig en onhandig systeem

Ik heb eerder nooit geen problemen gehad met een tandarts bezoek, alles verliep altijd soepel en snel op af en toe een keer wachten na. Blijkbaar is sinds kort de afspraak opgedeeld in twee gedeeltes, eerst reinigen bij de assistent, dan wachten in de wachtkamer en dan de afspraak bij de tandarts. Dit laatste was mij niet vertelt en ik ben na het bezoek aan de assistent daarom ook naar huis gegaan. Dit is een erg omslachtig systeem met naar mijn idee onnodige wachttijden tussendoor waardoor het bezoek langer zou duren als normaal. Het bezoek bij de assistent verliep overigens goed! Wat mij betreft wordt dit weer terug gedraaid.

Overvallen met een veel duurdere gebitsreiniging dan de afgelopen jaren

Vooraf werd mij gevraagd of ik een kwartier eerder kon komen. Dat bleek geen verschuiving maar een uitbreiding van de behandeling met een pocketregistratie en een voorlichting over paradontitis en methode van poetsen, uitgevoerd door een nieuwe mondhygiëste (Behandelaar 87102610). Her gebruikelijke polijsten is achterwege gebleven. Al met al een rekening die twee keer zo hoog is dan de jaren ervoor. Toen geen opmerkingen bij de behandeling, ook niet bij de laatste tandartscontrole. Al met al vraag ik mij af of een en ander noodzakelijk was.

Zo als het hoort

Vriendelijk deskundig geen lange wachttijd Geen negatieve ervaring en.

Prettig acomodatie, balie en behandelaars

zeer klantgericht

Ben zeer tevreden en heb geen klachten

Geruststellend

Ik was erg bang maar de tandarts waar ik kwam was erg rustig en begripvol

Melanie Winkel is fantastisch!

Super goed en professioneel tandarts practicum.

Uitstekend!

Ik ben super goed behandeld, had uiteraard spanning voor dat ik kwam maar ben helemaal op gemak gesteld! Haar naam was Melany

Altijd vriendelijk en behulpzaam

snel en goed geholpen

je kunt er snel terecht als je wat hebt en ze zijn absoluut niet moeilijk.

Goed geholpen

geweldig

vriendelijk behandeld

positief

aandacht voor mij, serieus ingaan op wat ik zei

Vriendelijke ontvangst, uitgebreide uitleg

Aangename ervaring. Vriendelijke ontvangst en goede informatie over hoe en wat van de behandeling en het vervolgtraject.

Prima behandeling

Vriendelijke assistente en tandarts

Snel en accuraat

Makkelijk een afspraak maken, snel geregeld en niet lang in de wachtruimte zit te wachten. Een snelle en geode behandeling.

Was een zenuwachtige ontmoeting met goede afloop ,simpatieke mensen en goede onderlinge afspraken

Niet zo goed

Hij heeft goed werk geleverd,.aar hij was niet erg vriendelijk en zeer hardhandig

Goeie ervaring

Goeie uitleg en rekening gehouden met angst voor tandarts

Heel fijn!

Ik was door omstandigheden een tijdje niet geweest en zag er best een beetje tegenop om het tandartsbezoek weer op te pakken. Maar ik heb me voor niets druk gemaakt! Tandarts Joseph en zijn lieve collega hebben me heel fijn geholpen. Even kennismaken en een gesprekje stelden me op m’n gemak.

rustige, vriendelijke en goed tandarts

Nieuwe tandarts. Een rustige, vriendelijke man die goed luistert naar mij. Prima. Helaas is zijn naam mij ontschoten maar hij is nieuw daar in de praktijk en komt volgens mij uit Syrië.

Vriezenveenseweg 61

7602 AA Almelo

Over Samenwerkende Tandartsen Almelo

Bij Samenwerkende Tandartsen Almelo komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Vriezenveenseweg in Almelo. De tandartspraktijk beschikt over 11 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Almelo ook terecht voor orthodontie. De praktijk is tevens ook een verwijspraktijk voor orthodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.