Is goed, prima zorg

Prima zorg ga zo door

Prettige praktijk, heel vriendelijk en capabel

Ondanks dat we wat verlaat waren, werden we uitstekend geholpen. En kundig geholpen. Heel vriendelijk personeel

Vulling vervangen zonder pijn en napijn. Prima.

Vriendelijk en persoonlijke aandacht.

Prettig en betrouwbaar

Ze nemen de tijd zijn zeer vriendelijk

Prima geholpen door tandarts en assistent

Wat een geweldige service,

Afgelopen woensdagnacht brak mijn achterste kies door de midden's morgens meteen gebeld naar de algemene tandartsenpraktijk en ik kon er al om 11:20 naar toe komen maar dan wel bij een andere tandarts maar dat maakt niet uit. Ik was al blij dat ik kon komen natuurlijk en eenmaal daar toen ging de tandarts kijken en zei ik kan hem nog wel repareren ik zeg gelukkig Prima doe maar en ja ik was ook zo klaar stelde niks voor echt Ik ben hartstikke blij dat het weer gebeurd is. Dus Bedankt weer voor de goede service en ja tot morgen dan kom ik gewoon op controle en rond die geenisten ook altijd fijn dus ja Ik vind jullie echt een aanrader 100% Bedankt voor alles groetjes

Uitstekend geholpen

Arts keek alles na en daarna tandsteen verwijderen door assistente

Ik mis een speeltje of iets voor de kinderen! Die gaan toch altijd een beetje gespannen ernaar toe

Ik zou aanraden.

Een goede ervaring met Dokt.Alessio. Goed overleg en netjes.

Oké

?

Vriendelijk en professioneel

Ik ben voor de halfjaarlijkse behandeling bij de mondhygiëniste geweest. Hierbij ben ik vriendelijk en professioneel geholpen.

Heel prettig

Prettige snelle afhandeling

Rustig, altijd op tijd

Prettige mensen, steeds dezelfde, vind ik ook belangrijk.

Prettige ontvangst, opvang en behandeling

Goede sfeer. Prettige wachtruimte, Prettige ontvangst, vriendelijke medewerkers en professionele behandeling.

mooi dat de beide behandelingen op elkaar zijn afgestemd. de mondhygieniste heeft alle tijd voor je en is zeer vriendelijk en belangstellend.

is goed en veelzijdig verzorgd.

Het is goed nagekeken.

Komt soms rommelig over

Zeker na laatste bezoek erg “rommelig”. Een ander als mijn tandarts begon mn gebit te controleren. Bij vragen bleek het de assistente te zijn. Bij tandarts zelf bleek iets uitgelopen te zijn. Tip: hou je patiënt op de hoogte van de gang van zaken. Ook de onderkant van de lamp zat onder de vingerafdrukken. Praktijk raakt gedateerd.

Prettig en goed

Prettig en goed

Mijn ervaring is goed, tevreden.

Tevreden.

Kundige artsen

De artsen en mondhygiënisten zijn kundig en geduldig! Bijna fijn om naar de tandarts te gaan!

zeer vriendelijk personeel

bijna pijnloze behandelingen.

goed geholpen door mondhygiënist

Zij is erg professioneel, aardig en vriendelijk.

Afspraak was gecancelled zonder mij te informeren

Had oorspronkelijk een afspraak op 23 okt en toen ik arriveerde werd mij verteld dat de afspraak was gecancelled (arts was op avkantie). Daar was ik niet over geinformeerd. Jullie hebben mijn email adres om een herinneng te sturen de dag voor de afspraak, en om mij te verzoeken om een beoordeling te schrijven. Waarom krijg ik dan geen email om mij te laten weten dat een afspraak niet door kan gaan?

Prettige ervaring

Hele fijne ervaring gehad bij Kim (preventieassistente). heel vriendelijk, duidelijk & behulpzaam. tandarts Firas Alsalloum ook altijd vrolijk en vriendelijk.

Ik was niet tevreden.

Ik had een gecombineerde afspraak bij mondhygiëniste en tandarts. Tandarts kwam 10 minuten te vroeg binnen terwijl ze nog met mij bezig was. Hij stelde zich voor vroeg aan de mondhygiëniste of er iets bijzonders was en keek in mijn mond. Ik kwam dus voor een controle maar die is niet uitgevoerd zoals ik het in deze praktijk gewend was. Het was alleen kijken. Kon niets vragen en weg was hij. Hopelijk volgende keer beter

Vriezenveenseweg 61

7602 AA Almelo

Over Samenwerkende Tandartsen Almelo

Bij Samenwerkende Tandartsen Almelo komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Vriezenveenseweg in Almelo. De tandartspraktijk beschikt over 11 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Almelo ook terecht voor orthodontie. De praktijk is tevens ook een verwijspraktijk voor orthodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.