Prettige en kundige tandarts

Ik ben tevreden over de behandeling bij mijn tandarts en de algehele tandartsenpraktijk. De medewerkers zijn vriendelijk en verstaan hun vak. Als ik niet met een aantal maanden zou gaan verhuizen naar de andere kant van het land, zou ik hier zeker patiënt blijven.

Er wordt binnen de praktijk door de assistentes zeer goed gecommuniceerd. Je krijgt bevestigingen en herinneringen ten aanzien van je afspraak over de mail en dat werkt heel fijn. De tandarts die ik heb is zeer kundig maar licht alleen weinig toe wat voor iemand met toch wat angst voor de tandarts iets minder prettig werkt. Inmiddels ben ik wel wat gewend aan zijn werkwijze. Mijn mondhygiëniste daarentegen legt alles uit en loods je stap voor stap door de behandeling waarbij ze afsluit met goede adviezen hoe je jouw gebit verder thuis goed kunt onderhouden.

Goede professionele dienstverlening

De scan is erg precies en secuur uitgevoerd met empathie voor de soms ongemakkelijke houdingen van scan apparaat. De heldere uitleg in de verschillende prothese opties geeft vertrouwen en duidelijkheid voor mijn specifieke toepassing.

Gewoon goed

Omdat mijn tandarts is vertrokken, vond ik het spannend, een nieuwe tandarts. Bleek niet nodig gewoon goed gevoel. Ben zijn naam vergeten. Maar gewoon goed

Snel en vriendelijke geholpen

Een stuk van mijn kies was afgebroken. Ik kon dezelfde dag nog terecht. Ik ben netjes en vriendelijk geholpen, zoals altijd.

Erg goed

Zorgt goed voor mijn zoon , de nodige fluor behandelingen, deze tandarts is super.Tandart Modar.

Redelijk

Prima tandarts denken we. We hebben nu net een andere tandarts gekregen. De wachttijd voor het verhelpen van een losgelaten vulling van 6 weken vind ik veel te lang ook al omdat de mondhygiëniste een beetje ruw te werk ging en daardoor ging de vulling los. Nú krijg ik voor 11 mei weer een andere tandarts . De eigen tandarts was niet eerder beschikbaar dan 11 juni. Groetjes van ons

Oke

Oke

Prima geholpen

Prima geholpen bij stuk kies wat was afgebroken.

Super behandeling

Fijne behandeling van de mondhygiënist. Echt veel verstand van zaken en is erg vriendelijk. Zag er enorm tegen op. Maar ze is echt goed in haar werk. Was blij dat ze mij behandelde.

Prima controle

Prima controle

Onaardige nieuwe mondhygiëniste

Brengt het allemaal op een rare manier die niet aardig overkomt. Lijkt ook een enorm verkoopverhaal achter te zitten

Altijd prettige ontvangst en goed geholpen.

Altijd prettige ontvangst en goed geholpen.

Toppers

Ze hebben mij super geholpen ik kan slecht lopen ze hebben mij geholpen met alles zelfs een trap lift was er en tandarts zelf super aardig toppers

Vriendelijk

Vriendelijk en correct

Werd geholpen door een andere tandarts in de praktijk en heeft het probleem prima opgelost.

Wisselend

Der wordt niet doorgesprok als je in een keer een andere tandarts hebt Ook als hun betalingssysteem anders gaat hoor je daar niks over Een mail gestuurd met wegens een betalingsregeling want dat moest is mij aan de balie verteld en daar is nog niet op gereageerd

Positief

Snelle afspraak en duidelijk advies.

Gewoon goed

Moest wel even wachten voordat ik aan de beurt was

Uitstekend.

Prima behandeling door alle leden , balie,assistenten en tandarts.

Zie hieronder

Tandarts prima, verkeerde dossier erbij das niet goed

Snelle vakkundige spoed behandeling

Fijn dat er gekeken wordt naar een passende oplossing voor een acuut probleem.

Zeer vriendelijk en goede uitleg

Ik ben als angstpatient zeer uitgebreid en vriendelijk geholpen. Er werd me gevraagd wat ik nodig had om de angst te verminderen, day is mij nog nooit gevraagd en vond ik heel fijn. Ze denken met je mee!

Was ok

...

Vriezenveenseweg 61

7602 AA Almelo

Over Samenwerkende Tandartsen Almelo

Bij Samenwerkende Tandartsen Almelo komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Vriezenveenseweg in Almelo. De tandartspraktijk beschikt over 11 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Almelo ook terecht voor orthodontie. De praktijk is tevens ook een verwijspraktijk voor orthodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.