Positief

Heel prettig

Professionele en vriendelijke behandeling. Inclusief uitgebreide tandsteen behandeling.

Uitstekende service, bekwaam en vriendelijk personeel

Ik kwam voor een controle. De uiterst vriendelijke assistente heeft alles weer gereinigd en de tandarts kwam nog even om te kijken of alles goed was.

vriendelijk praktijk

goede behandeling gehad .

Ik ben zeer vriendelijk geholpen

Ik ben zeer vriendelijk en deskundig geholpen

Prima uitleg werkzaamheden

Prettige behandeld

Prettige mondhygiëniste in omgang.

Ze vertelde precies wat ze deed en waar dit voor diende. Toegankelijke dame. Zeker aan te raden.

Snel en goed

Werd nog dezelfde dag geholpen toen mijn gebit was gebroken.erg vriendelijk personeel.

Gemak

Ik word altijd heel fijn geholpen en op mijn gemak gesteld

Deskundigheid

Zij stelt mij op mijn gemak, terwijl ik er altijd als een berg tegenop zie. Dus ben blij met haar.....

Snel geholpen

Altijd prettig contact met tandarts p. Roelfsema en prima behandeling

Gewoon goed

Vriendelijk en prettig geholpen.

controlebeurt verliep snel en soepel

mijn plaatje vertoonde wat tandplak, dat moet ik beter poetsen. verder geen problemen

Geweldige begeleiding

Door hersenletsel vind ik sommige dingen en activiteiten "spannend". Dat is -wederom - geweldig aangepakt en mijn bezoekje is gewoon een ontspannend geheel geweest. Alles werd uitgelegd, ik had de controle. Petje af!

Snel, vriendelijk en vakkundig geholpen – mijn dochter van drie vond het zelfs leuk om naar de tanda

Beoordeling voor Samenwerkende Tandartsen (voor AnneMarth en Luigi): Super geholpen! Mijn dochter van drie vond het zelfs leuk om naar de tandarts te gaan. We werden snel en vakkundig geholpen. Fijne sfeer en erg kindvriendelijk – bedankt AnneMarth en Luigi

een tandarts die zeer kundig is en diverse opties aan mij gaf

Conclusie was vrij snel duidelijk

Snel en vakkundig

De tandarts en mondhygiëniste in 1 afspraak, goed ingespeeld op elkaar goed advies waar je ook echt wat mee kan

Geen goed oplossing

Ging niet goed laatste afspraak en niet goed oplossing voor mijn tand Stukje kapot was en de dokter heeft alleen bijgewerkt en heb stijds last van

Gewoon hartstikke zorgzaam. Na behandeling was ik duizelig en werd ik met koffie gerustgesteld. Top PETER met en je assistenten.

goed geholpen

Assistent deed niet vriendelijk

Ben met mijn kinderen gekomen voor afspraak controle, maar assistent deed heel droog en niet en was niet vriendelijk ..spontaniteit mag wel beetje spreken vindt ik.. tandarts ben altijd wel tevreden over ..

Goede controle en een goed advies.

Af entoe controle is belangrijk

Goed tevreden

Helemaal tevreden over de behandeling

Uitstekend geholpen

Ging vlot en uitstekend

Een hele fijne tandarts.

Het is een hele fijne / goede praktijk. De tandarts weet dat ik behoorlijk bang ben . Ze nemen de tijd en leggen alles goed uit. Ik raad Samenwerkende Tandartsen aan! Bij de vraag : welke persoon heeft u onderzocht of behandeld? Ik denk dat het mevrouw Marta Zielinska was. Hele prettig tandarts.

Vriezenveenseweg 61

7602 AA Almelo

Over Samenwerkende Tandartsen Almelo

Bij Samenwerkende Tandartsen Almelo komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Vriezenveenseweg in Almelo. De tandartspraktijk beschikt over 11 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Almelo ook terecht voor orthodontie. De praktijk is tevens ook een verwijspraktijk voor orthodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.