Ze zijn heel veel vriendelijk

Mooi op tijd! Prima behandeling

Prima, vriendelijk

Prima! Netjes geholpen

We zagen er een beetje tegenop om te gaan want al lang niet geweest maar dat was onnodig. Kundig geholpen, en smakelijk gelachen samen met de assistent, Erika (sorry, zo heet het vast niet want ze doet veel meer dan dat maar weet ff niet hoe het wel benoemd moet worden) Wat een geweldig mens!! Ze maakte onze dag.

Prettig

Vakkundig en vriendelijk

Zeer tevreden.

Tijdens de behandeling word mij verteld wat de tandarts gaat doen.

Tevreden met de behandeling

Ben tevreden met de behandeling.

Goed en proffesioneel

Zie titel

Gewoon goed

prima duidelijk pragmatisch

goed ontvangen duidelijke uitleg relaxed

Kort bezoek en zoals altijd prima!

Te lang wachten op de tandarts voor de controle

Na behandeling assistente lang moeten wachtten op de tandarts. Tandarts is niet het probleem. Leuke goede tandarts. Echter de planning is het probleem

Niet zo prettig

De assistente van mijn kinderen is wel erg hardhandig te werk gegaan. Beide kinderen hebben het als zeer onprettig ervaren.

Vriendelijke professionals

Ben erg tevreden over deze praktijk. Geen lange wachttijden. Vriendelijk personeel. Duidelijke uitleg. Erg goed met kleine kinderen.

Toppers

Prima geholpen door de tandarts en mondhygiënist

Goed en snel geholpen

Kon dezelfde dag nog komen. Vakkundig geholpen. Tandarts werkt prettig.

Heel goed

Heel erg goed behandeld. Top tandarts

Duidelijke uitleg

Keurige behandeling

prima en vriendelijk consult

Goede ervaring wel jammer dat je vaak wisselt van Tandarts.

Ben altijd goed geholpen ook al ik kreeg ik its overwachts met mijn gebid

Positieve ervaring altijd goed geholpen zijn aardige mensen die er werken

Prima geholpen.

Prima geholpen. Vraag alleen eerst aan de klant of een behandeling van de mondhygiëniste gewenst is. Er wordt aangenomen dat de klant dit automatisch wil, terwijl er wel extra kosten aan verbonden zijn.

Zelfs bij de tandarts kan het reuze gezellig zijn

Werdt begrepen .dat is heel fijn na mijn val partij. En ik tanden moeten missen

Ik weet niet hoe de assistente heet. Maar ook voor haar complimenten

Doen wat ze moeten doen

Snel geholpen denk met je mee goed.

Bijna aangename ervaring terwijl ik erg angstig ben.

Goede en erg kundige tandarts en heel erg vriendelijk en tijd voor een leuk en ontspannen gesprekje

Vriezenveenseweg 61

7602 AA Almelo

Over Samenwerkende Tandartsen Almelo

Bij Samenwerkende Tandartsen Almelo komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Vriezenveenseweg in Almelo. De tandartspraktijk beschikt over 11 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Almelo ook terecht voor orthodontie. De praktijk is tevens ook een verwijspraktijk voor orthodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.