prettig en deskundig geholpen

prettig en correct geholpen

Prima geholpen

begripvol, attent en door goede communicatie voel ik mij gezien als patient

Er wordt naar mij geluisterd en de procedure wordt goed uitgelegd. Vervolgens wordt er goede actie ondernomen om mijn klachten op korte termijn te verhelpen. Er wordt gewezen op goede mondzorg en een afspraak gemaakt bij de mondhygiëniste. Mijn angst voor de tandarts werd weggenomen door de houding en bekwaamheid van een geruststellende tandarts.

Goed.

Prima bezoek.

Keurig ontvangen

Goed gevoel

Ze waren heel eeg lief en hadden luisterend oor naar wat ik te zeggen had

Plezieren en dat terwijl ik bang was

Goed behandeld.

Over het algemeen word ik goed behandeld. Moet soms wel even wachten. Opmerking: omdat tandarts Roelfsema stopt bij uw organisatie heb ik besloten ook te vertrekken. Ik blijf dus bij tandarts Roelfsema onder behandeling.

Vriendelijke medewerkers

Behandeld door vriendelijke medewerkers, vakkundig. Geen 5 sterren omdat ik een kwartier later pas aan de beurt was.

Vriendelijke mensen

Zijn aardig duidelijk en vakkundig

Goeie tanarts

Goeie tanarts

Goed en correct

Goed.

Goede behandeling

Goed behandeld

Miła obsluga

Pani w rejestracji bardzo miła,pani higienistka naprawdę sympatyczna bałam sie ake ma podejscie

Vriendelijk

Goede behandeling en vriendelijk

Goed geholpen

Erg vriendelijke tandarts en mondhygiëniste

Persoonlijk en professioneel

Wederom prima bezoek. Er is tijd en aandacht voldoende!

In 1 woord goed

Word hier altijd heel vriendelijk geholpen!

Duidelijke communicatie en flexibiliteit

Fijne praktijk

Klantgericht in maken van afspraak. Op tijd behandeling Fijne uitleg en zeer tevreden met het resultaat

Nette praktijk

Ik had een stukje van mijn kies af. Kon twee uur later al komen. Mijn tandarts is een man van weinig woorden maar heel kundig vertelde ik mijn man bij thuiskomst.

Zie info

120 euro betaald voor uitleg hoe ik tanden moet flossen en amper behandeling gehad dus doe ik niet meer.

Keurig op tijd en duidelijke uitleg

Prima (als gewoonlijk)

Prima (als gewoonlijk)

altijd goed

barst in het bovengebit smorgens brengen smiddags terug.

Goede en gepaste behandeling

Altijd dezelfde prettige arts

Vriezenveenseweg 61

7602 AA Almelo

Over Samenwerkende Tandartsen Almelo

Bij Samenwerkende Tandartsen Almelo komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Vriezenveenseweg in Almelo. De tandartspraktijk beschikt over 11 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Almelo ook terecht voor orthodontie. De praktijk is tevens ook een verwijspraktijk voor orthodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.