Vriendelijke mensen, goed geholpen, leggen uit wat er gaat gebeuren.

Een fijne tandarts.

Ik hoef nooit lang te wachten, alles gaat netjes op afspraak. De behandelingen zijn altijd prettig. Goede en vriendelijke medewerkers.

Slecht

Ik kwam voor een afgebroken kies. De tandarts begon gelijk over een wortelkanaal behandeling en een foto maken. Op mijn vraag waarom dit noodzakelijk was, kreeg ik geen antwoord. Wel kreeg ik antwoord op de mogelijkheden en de kosten. Op de vraag of de kies er gewoon uitgetrokken kon worden, kreeg ik als antwoord: Een beetje moeilijk.

Niet gebeld dat onze eigen tandarts ziek is

Ik kwam voor controle en toen pas vertelde ze dat Mara er niet was . Voor een controle niet zo heel erg maar behandeling doe ik alleen bij Mara ivm angst .Dus het zou fijn zijn als er even communicatie is als ik voor een behandeling zou komen.

Fijne vriendelijke personeel

De assistente die het tandsteen weghaalde, heeft wel geluisterd naar mijn verhaal dat ik het niet fijn vind bij de tandarts, maar ging daarna best wel rigoureus te werk naar mijn gevoel. Tandarts mw. v/d linden luisterde beter naar mij. Een half jaar geleden had ik assistente, die beter luisterde en daar ook naar handelde en rustig te werk ging.

Professioneel en duidelijk wat de stappen waren.

Zeer prettig, snel en vakkundig

Goede en prettige behandeling.

Altijd professionele en goede ervaring.

Ontspannen sfeer

Veel personlijke aandacht. Meedenken met de patiënt. Kundige mensen.

Fijn geholpen

Ik ben doorgaans bang voor de tandarts. Tijdens de behandeling is er goed uitgelegd wat er gedaan ging worden,dat gaf mij een goed gevoel.

Goede ervaring

Ik werd keurig geholpen. Jammer dat de tandarts zo slecht te verstaan is, mede door het mondkapje. Maar ik heb verder geen commentaar.

Patient vriendelijk

Gemakkelijk een afspraak te maken. Werken ook volgens de gemaakte afspraken. "Gemoedelijke" professionele werksfeer.

Vakbekwaam

Volgens afspraak, snel en vakkundig geholpen.

Waardeloos

Lang moeten wachten. Behandeling:wat gekrast tussen mijn tanden van ongeveer anderhalve minuut. Einde behandeling

Heel goed op mijn gemak gesteld vooraf en tijdens behandeling.

Heel goed op mijn gemak gesteld vooraf en tijdens behandeling.

Klantonvriendelijk

Ik had een afspraak voor controle plus tandsteen verwijderen. Na de controle moest ik weg want er was geen tijd meer om mijn tandsteen te verwijderen. Omdat de tandarts uitgelopen was. Ik zelf had 20 minuten id wachtkamer gewacht. Dat het uit kan lopen weet je. Daar houd je als klant rekening mee. Maar dat mijn behandeling daardoor geweigerd werd heb ik bij nog geen enkele tandarts meegemaakt. Helaas was dit niet de eerste keer. Een jaar geleden maakte ik hetzelfde mee in deze praktijk.

Super geholpen

Stellen je erg op je gemak Erg fijn geholpen

Prettig geholpen bij behoorlijke ingreep, deskundig, accuraat en criendelijk

Zie boven

Uitstekend geholpen.

Weer een fris gebit na de behandeling.

Vriendelijke tandarts

Ik had een vervangende tandarts, deze man was zeer vriendelijk en legde alles heel goed uit.

Fijne tandarts

Altijd fijn om op controle te komen.

Redelijk tevreden

Tandarts was heel vriendelijk in tegen stelling tot diegene die de reiniging heeft gedaan. Deze mevrouw was onvriendelijk en nors.

Een vakman

Zeer tevreden Hij neem de tijd Een vakman

Geruststellend

Door eerdere ervaringen een tijd niet naar de tandarts gedurft, ze hielden rekening met mijn eerdere ervaringen en hielden me op de hoogte van wat ze gingen doen. Fijne ervaring!

Weegje 1 F

3295 CT 's-Gravendeel

Over Samenwerkende Tandartsen ’s-Gravendeel

Bij Samenwerkende Tandartsen ’s-Gravendeel komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het gebouw ’t Weegje in het centrum van ‘s-Gravendeel. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen ‘s Gravendeel ook terecht voor implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.