goed en klantvriendelijk

Een goede en klantvriendelijke behandeling

goede uitleg.

neemt tijd voor je.

Duidelijk en efficiënt.

De tandarts is recht toe rechtaan. Verteld duidelijke wat je te wachten staat, zodat je verwachtingen niet mislopen.

Goede behandeling.

Zowel door de mondhygiënist als tandarts goed en op de geplande tijd behandeld en gecontroleerd.

Zorgvuldige behandeling

Tandarts/ mondhygienist lang wachten

Mijn ervaring vond ik voor nu slecht als je om 14:40 een afspraak heb en je word pas om 14:50 geroepen terwijl je dan nog een afspraak om 14:50 en daar word je pas om 15:15 naar binnen geroepen ben uur zoet geweest bij jullie niet echt fijn hoop dat hier iets mee gedaan word

Vriendelijk en duidelijk

Beter dan de vorige tandarts

Controle en tandsteen verwijderen secuur gedaan

Het was wel prima hoor snel geholpen

Uitstekende ervaring

Men neemt de tijd en legt alles goed uit!

Oplichting

Zeer vervelende ervaring gehad en inmiddels weg bij deze praktijk. Er worden gaatjes en behandelplannen verzonnen zodat ze zoveel mogelijk aan je kunnen verdienen.

Perfecte analyse gemaakt voor de behandeling

Perfecte analyse gemaakt

Kree0g een vervanger en niett diegene die prothese had gemeten.

Vervanger raakte ongeduldig met passen en zelfs geïrriteerd.

prettig,

Positief, duidelijk en vriendelijk.

Fijn

Fijn bezoek. Rustige uitleg. Goede behandeling. Eerste bezoek.

Complimenten voor de (assistente) mondhygiënist

Zojuist heb ik mijn eerste behandeling als nieuwe client in jullie praktijk van de (assistente) mondhygiënist ondergaan. Ik heb goede adviezen meegekregen en een zorgvuldig uitgevoerde behandeling ervaren met veel aandacht voor de client, een fijne afwisseling van verschillende instrumenten en een goed eindresultaat. Dankjewel, ik ben heel tevreden!

Langzaam aan. Niet goed voor de cliënt

De procedure voor een nieuwe prothese duut veel te lang, ruim 1 jaar. Wisselende tandtechnici. Heel vriendelijk, maar ook wel vreemd. Nu is het afwachten tot de volgende afspraak. Best wel pijnlijk - letterlijk. Bij de start snel en goed geholpen door de toenmalige tandartsen. De technici op zich lijken mij goed te helpen. De procedure maakt het heeeel vervend.

Opwaardering boventanden prima verlopen

Je gebit is te belangrijk om te laten versloffen en dan moet je vertrouwen op de deskundigheid van je tandarts. Ik heb geen reden om daar aan te twijfelen. Ben ook al zo vaak behandeld, dat het bijna relaxed voelt

Afspraak verzet

Gemaakte afspraken worden vaak verzet door tandarts/ mondhygiënist

Ben heel goed geholpen aan een vervangend protege (plaatje).

Mijn protege (plaatje) was aan vervanging toe. Ik ben geholpen door Hassan en hij werkt met een digitale monscanner zodat je niet hoeft te happen. Het paste in één keer perfect. Bedankt Hassan.

Op tijd en ze stellen je gerust wat voor mij heel belangrijk is!

Prima tandarts

geheel tevreden

mijn ervaring was dat de invaller tandarts zeker het vak verstond, maar de tandarts die mij gewoonlijk helpt, geeft mij meer het gevoel van betrokkenheid.

Weegje 1 F

3295 CT 's-Gravendeel

Over Samenwerkende Tandartsen ’s-Gravendeel

Bij Samenwerkende Tandartsen ’s-Gravendeel komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het gebouw ’t Weegje in het centrum van ‘s-Gravendeel. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen ‘s Gravendeel ook terecht voor implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.