Geruststellend

Door eerdere ervaringen een tijd niet naar de tandarts gedurft, ze hielden rekening met mijn eerdere ervaringen en hielden me op de hoogte van wat ze gingen doen. Fijne ervaring!

Snel en goed geholpen.

Na mijn gebroken kies gebeld en snel aan de beurt. Daarna de kies vakkundig verwijderd.

Vriendelijk

Kundig en vriendelijk

Zeer prettig

Omdat mijn mondhygiëniste er mee stopte moest ik onverwachts op zoek naar een ander. Ik was aangenaam verrast direct in 's Gravendeel terecht te kunnen. Ik werd aan de telefoon en aan de balie zeer prettig te woord gestaan en de mondhygiënist dhr M.Hieder is een zeer goede opvolger gebleken. Kortom, ik ben blij naar 's Gravendeel te zijn gegaan.

Professionals

Zeer complete gebitsreiniging Adequaat en met gevoel Service ,overleg en vriendelijk.

Deze tandarts is zeee vriendelijk

Eerder mindere ervaring met een tandarts ( ik dacbt garavi) Moest meerdere aanpassingen aan gebit laten doen. Terug gegaan bjj Maria. Zij kijkt beter naar het geheel, de evt kosten en wat er al eerder is afgesproken.

Vlot en correct behandeld

Zie boven

Goede ervaring zoals het afgesproken behandelplan.

Alles is naar tevredenheid verlopen zonder problemen. Geen last van zenuwen of zo omdat ik wist wat er ging gebeuren. Ook de communicatie met de behandelaar is naar alle tevredenheid verlopen. Rustig en relaxed.

Elk half jaar een andere tandarts

Werken met provisie

Goede behandeling

Na dat een tand getrokken was duurde het 4 maanden voor het nieuwe plaatje gereed was. Toch wel erg lang omdat de plaats waar de getrokken tand stond erg erg in het gezicht was.

Genoeg aandacht

Soms wordt je als klein kind gewezen op onderhoud maar dat was nu vriendelijk

Goede zorg

Goede zorg en behandeling en tips en uitleg

Ze deed het netjes en rustig aan

Ze nam de tijd en als het niet ging stopte ze even. Ook was ze heel vriendelijk

Goed geholpen en precies op tjjd

Behandeling in correct uitgevoerd en voor en na de behandeling netjes en plezierig behandeld. Behandeld door Maxim, weet helaas geen achternaam.

Niet echt nuttig bezoek

Jammer dat ik hiervoor langs moet komen

Niet fijn

Het contact met de tandarts was niet fijn. Kon zich niet inleven in de kinderen en dus mijn zoon die veranderingen moeilijk vindt. Geen fijne ervaring

Super!

Fijne behandeling, aardige tandarts en assistente, super!

Slecht geholpen en slechte service

Behandeling is niet goed gegaan, blijkbaar een tandarts met weinig of geen ervaring. Heeft mijn gebit zelfs beschadigd. Geen oplossing geboden tenzij het bij dezelfde tandarts zou zijn. Na deze ervaringen natuurlijk nooit meer!

Onduidelijke en tegenstrijdige informatie vanuit tandarts.

Tandarts was niet heel duidelijk en sprak de vorige tandarts op sommige vlakken tegen. Dit draagt niet bij aan mijn vertrouwen. Personeel eromheen vriendelijk, meedenkend en begripvol.

Altijd correct behandeld

fijn behulpzaam goed georganiseerd vriendelijk netjes geholpen.

Altijd halfjaarlijkse controle, fijn geholpen combinatie mondhygiënist en tandarts controle is erg fijn en goed geregeld. vriendelijk personeel. met problemen altijd terecht kunnen. Zeer tevreden.

Ik ben de laatste keer goed geholpen door Mw Iovan.

De voorlaatste keer had ik een afspraak bij Gharavi. Dit was een gespannen bezoek. We hebben onze ervaring gedeeld met Suzan. Nu ging het heel goed met mw. Iovan. Ze is vriendelijk en kundig.

Ik ben tevreden

Zeer vriendelikj en georganiseeerd team

Weegje 1 F

3295 CT 's-Gravendeel

Over Samenwerkende Tandartsen ’s-Gravendeel

Bij Samenwerkende Tandartsen ’s-Gravendeel komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het gebouw ’t Weegje in het centrum van ‘s-Gravendeel. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen ‘s Gravendeel ook terecht voor implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.