Heeft een totaal van 809 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,4
Review overzicht
Positief sentiment83%
Over het algemeen tonen de beoordelingen een duidelijke consistente indruk van vriendelijk personeel en heldere uitleg. Patiënten waarderen de professionele aanpak en de zorgvuldige aandacht voor pijnklachten. Sommige opmerkingen gaan over planningsproblemen en wachttijden, maar over het algemeen is de indruk positief. De praktijk wordt beschreven als gastvrij en betrouwbaar.
Sterke punten
Vriendelijk personeel
Duidelijke uitleg
Professionele zorg
Gebaseerd op 120 reviews
Zeer goed.
Goede ontvangst en prima behandeling.
Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar onze praktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 = niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10 = aanbevelen)
Prima gegaan
Goed behandeld. Goed overleg
Verhelderend
Er werd goed geluisterd naar mijn klacht en n.a.v de klacht werd er advies gegeven hoe de klacht op te lossen.
15 September 2026
Vriendelijk en snel geholpen
Bij zowel de tandarts als bij de mondhygiënist ben ik vriendelijk ontvangen, er werd uitgelegd wat er ging gebeuren en dat alles is snel binnen de planning gebeurd.
10 September 2026
10 September 2026
Redelijk
Prima ontvangst, nette omgeving, vriendelijke mensen. Wat vervelend hier is, dat ik angst heb voor tandartsen. Dan helpt het niet als tandarts A zegt kom terug voor gaatje vullen en je krijgt bij terugkomst tandarts B en die weet niet waar over gaat. Dat elke keer veranderd us voor mij niet altijd fijn. De assistenten van de tandarts zijn altijd wel fijn.Dus ja redelijk.
9 September 2026
Meedenkende tandarts
Fijne praktijk met aardige mensen.
9 September 2026
anoniem
Goed alleen slecht verstaan van tandarts
8 September 2026
Prima geholpen.
Vriendelijk, en voor de rest prima geholpen.
7 September 2026
Prima geholpen
Vriendelijk personeel
4 September 2026
3 September 2026
Goede behandeling en resultaat
De behandeling en het resultaat waren prima. Alleen de voorlichting over de eigen kosten waren niet correct. Ben wel blij met het resultaat.
3 September 2026
Alles op tijd en vakkundig gedaan
Alles op tijd en vakkundig gedaan
anoniem
Gebits controle worden gaatjes over het hooft gezien
Sinds er nieuw tandartsen werken is mijn ervaring achteruit gegaan, veel problemen met een grote sleuf tussen mijn kiezen in daar ben ik een paar keer voor terug geweest maar nog steeds niet goed opgelost. Zoveel tijd verspilt aan slechte reparaties is niet te doen meer.
prima.
Weer een fijn schoon gebit met dank aan Maxime.
Geweldige zorg.
Geweldig geholpen.
28 August 2026
Uitstekende behandeling
Een uitstekende behandeling , super vriendelijk en op de afgesproken tijd.
20 August 2026
anoniem
Super goed en vriendelijk geholpen
Vriendelijk geholpen. Alle tijd voor uitleg en ook een goede en deskundige uitleg.
20 August 2026
anoniem
Deskundigheid zeker maar communicatie kan beter.
Was heel blij dat ik snel bij de tandarts terecht kon vanwege het feit dat er een stukje van mijn kies af was. Het was mijn eerste kennismaking met een voor mij nieuwe tandarts B Gharavi. Er was bij binnenkomst in de behandelruimte al gelijk miscommunicatie bij de tandarts wanneer ik voor het laatst geweest was voor controle en voor behandeling bij de mondhygienist. Na onderzoek van de kies bleek dat er een zenuwbehandeling nodig is. Kreeg direct een behandelplan en moest dit ondertekenen. Ik was verbaasd want ik had dit nog nooit op deze manier meegemaakt. Ik vond ook dat de communicatie hierover niet echt soepel verliep. Ik voelde mij een beetje overvallen.
Omdat ik niet twijfel aan de deskundigheid van tandarts Gharavi laat ik mij door hem op 31 augustus behandelen. Hierna kan ik pas een beter oordeel geven.
19 August 2026
heel goed geholpen
heel erg prettig en deskundig geholpen
14 August 2026
Snel en correct
Prettig
7 August 2026
anoniem
De tandarts is waardeloos maar alle lof voor de assistente
De tandarts was slecht te verstaan. Na de controle adviseerde hij mij naar de mondhygiënist te gaan. Ik zei dat ik daar geen geld voor had. Hij bleef echter doordrammen. Gelukkig greep de assistente in en herhaalde wat ik gezegd had. En zij kwam gelijk met een oplossing: een paro preventie assistente. Die reinigt het gebit tegen hetzelfde tarief als de preventie assistente. De tandarts bleef maar herhalen dat de mondhygiënist de beste oplossing was. Hij kwam zeer onaangenaam over en ik hoop dat ik voor de volgende controle een een andere tandarts krijg toegewezen.
In januari dit jaar heb ik met de tandarts die de controle uitvoerde overlegd of reiniging bij de mondhygiënist nog nodig was en hij zei dat ik gewoon bij de preventie assistente terecht kon.
5 August 2026
anoniem
Deskundige en vriendelijke tandarts.
Mijn tandartsbezoek heb ik als zeer prettig ervaren. De tandarts is heel deskundig en geeft goed advies. Ook de assistenten zijn zeer vriendelijk en prettig in de omgang.
1 August 2026
Perfecto
Geen op of aan̈merkingen
28 July 2026
Review overzicht
Positief sentiment83%
Heeft een totaal van 809 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,4
Over Samenwerkende Tandartsen ’s-Gravendeel
Bij Samenwerkende Tandartsen ’s-Gravendeel komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het gebouw ’t Weegje in het centrum van ‘s-Gravendeel. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid.
Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen ‘s Gravendeel ook terecht voor implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.