Goede behandeling

Jammer dat ik bijna ieder half jaar andere tandarts heb

Net en vlot

Je kan met vragen terecht en ze zijn vriendelijk

Goed, snel en op tijd geholpen

Vlot, vriendelijk en professioneel!

Kleine wachttijd, schone omgeving, vriendelijk, geruststellend, zeer deskundig en professioneel!

Prima controle

Zakelijke halfjaarlijkse controle. Niet echt persoonlijk, niet bekend door wie behandeld.

Netjes op tijd geholpen. Mooie praktijk. Toegankelijk voor invaliden. Kennis van zaken.

Netjes en modern

Modern met aanmeldzuil..

Vriendelijk

Stelt je op je gemak,vriendelijk en deskundig

Goed betrokken bij analyse van probleem met de kies en goed inzicht om besluit tot trekken ervan te kunnen nemen.

Profesionele aanpak vriendelijke ontvangst

Goed geholpen prettog advies

Geweildige service! Uitermate vriendelijk specialisten!

Tijdens een eerdere controle werd ik zeer emotioneel: kort daarvoor was er ****** bij mij geconstateerd. Ik werd toen heel erg goed opgevangen. Dit vergeet ik nooit! Daarom voor mij een Top praktijk!

Goed op tijd, vakkundig, schoon en netjes, vriendelijk, meedenkend.

Xx

Positief . . . voor een tandartsbedrijf

Goede behandeling. Deze mensen hebben het vak niet in de vorige eeuw geleerd. Zijn volledig bij de tijd. Laszlo Reichel en mijn vorige behandelaar, van 3 maanden geleden, staan geen van beide in het vervolg-keuzelijstje van "Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld?"

Ervaring was prettig

Prettige ervaring

Correct netjes en snel geholpen

geweldig.

Ik had net een week een bovenprothese, en deze schuurde langs mijn tandvlees, ik belde met mijn mondzorgcentrum in de marisstraat maar de goede man was ziek. Daarop belde de receptioniste met de holy en daar kon ik twee werkdagen later terecht, daar angekomen hebben ze mij geweldig geholpen,ik heb nergens last meer van het bovengebit zit prima.

Altijd bang om naar de tandarts te gaan, maar viel gelukkig mee voor de eerste keer

Was prima!

Word goed geholpen en de medewerkers geven duidelijke informatie en zijn vriendelijk.

prothetisch probleem

ik had een noodgeval en hij zorgde heel snel voor me, ik ben erg blij me te zien en blij met de aandacht die hij me heeft gegeven. Dank je

Behandeld door L Reigel. Was zeer prettig omdat hij goed controle deed, en vertel wat hij aan het doen is

Goed geholpen

Tevreden

Te vaak terug moeten komen

Ben al maanden bezig met een onder gebit en steeds is het niet goed en je krijgt een offerte en die veranderen ze steeds dus heb er geen vertrouwen meer in

Helemaal top.

Ziet er allemaal heel netjes uit. Tandarts vertert duidelijk wat er gaat gebeuren.

Prima behandeling gehad met goed advies

Zie boven

Vriendelijke ontvangst en bijzonder aardige en kundige tandarts en assistent.

Marisstraat 2

3131 GM Vlaardingen

Over Mondzorgcentrum Vlaardingen

Bij Mondzorgcentrum Vlaardingen kunt u terecht voor alle tandheelkundige behandelingen. Iedereen vanaf twee jaar is bij ons van harte welkom. Of u nu uw eigen tanden heeft of u draagt een prothese, ons team staat voor u klaar.