Ben goed geholpen.

In orde, gelukkig iets meer gesproken met de tandarts. Dit ontbrak vorige keer. Jammer dat gaatje vullen niet direct gedaan wordt, maar je terug moet komen.

Netjes op tijd geholpen, door zowel de assistente als de tandarts. Nieuwe vulling geplaatst en netjes afgewerkt. Zeer content.

goede vlotte behandeling

alles goed afgehandeld

Heel goed

Heel goed geholpen

Zorgvuldig, voorzichtig, vriendelijk

Bijzonder vriendelijke mondhygiënist die zowel jou als je mond respectvol behandelt.

prima en op tijd geholpen

zag op tegen het automatisch aanmeldscherm, maar zelfs ik snapte het

Prima geholpen

Prima geholpen

Ik ben snel en kundig geholpen

Prima en professioneel geholpen, erg aardige assistente en tandarts.

Een prettige sfeer, keurige praktijk en vriendelijk personeel. Ben goed geholpen.

Snel en prettig geholpen.

Voor halfjaarlijkse controle gekomen. Geluisterd naar klachten, onderzocht en gehandeld. Prettig te woord gestaan. Goed geholpen door de mondhygiëniste.

Goede ervaring

Goede service en goede ervaring bij de tandarts. Echt top mijn complimenten.

goede service

Altijd vriendelijk en vraagt altijd hoe het gaat .

Dik tevreden

Gemakzuchtig en ongeïnteresseerd

Assistente was vriendelijk en correct en vakkundig. Tandarts gemakzuchtig en ongeïnteresseerd. Halfjaarlijkse controle in 30 seconden. Deed nog net het licht aan.

Fijne tandarts

Bezoek was wegens kiesklachten. Er werd netjes uitgelegd wat de mogelijkheden waren en wat er gedaan ging worden. Hierna behandeld en weer tevreden de deur uitgegaan.

Een prettige en gastvrije omgeving.

Ik weet niet hoe ik verder een omschrijving moet geven. Het Mondzorgcentrum voelt gewoon goed.

Goede Tandzorg

Tandarts Coral Garcia Monteaguedo & Lesley Sellier Geven goede Tandzorg. Het zou wel fijn zijn , als er weinig wisseling is van o.a. Tandartsen. Want afgelopen jaren was dat niet fijn, steeds een andere tandarts. Elke tandarts heeft ook zijn eigen behandelplan, waardoor je het vertrouwen in tandartsen kwijt raakt. Dus het zou fijn zijn, als Tandarts Coral Garcia Monteneaguedo & Lesley Sellier een langere tijd blijven in de praktijk bij Mondzorgcentrum Vlaardingen

Prima!

Goed geholpen.

zoals altijd goede tandarts ,wat ik wel vervelend vind ,is elke keer weer een andere tandarts

Een goede dienstverlening.

Vriendelijk en zeer prettig

Overzichtelijk rustige wacht ruimte,

Hele aardige mensen.tandarts legde heel duidelijk uit wat er mis was met me gebit en wat hij eraan probeer tedoen

Heel goed

Heel vriendelijk, erg professioneel

Onbegrijpelijk de vele negatieve berichten.

Wij werden zoals altijd goed en gezellig geholpen.

Goed, vriendelijk en snel geholpen

Vriendelijke tandarts en assistente. Er werd steeds goed uitgelegd wat er ging gebeuren.

Marisstraat 2

3131 GM Vlaardingen

Over Mondzorgcentrum Vlaardingen

Bij Mondzorgcentrum Vlaardingen kunt u terecht voor alle tandheelkundige behandelingen. Iedereen vanaf twee jaar is bij ons van harte welkom. Of u nu uw eigen tanden heeft of u draagt een prothese, ons team staat voor u klaar.