redelijk

eena laatste behandeling een stukje van afgebroken kies repreren werd voor mij een heel pijnlijke ervaring en anno 2022 niet nódig twee prikken verdoving hadden niet hun uitwerking bleef klachten houden en een vervolgafspraak gemaakt kwamm onder behandeling van dr luis brito deze constateerde een heel andere diagnose waar ik mee aan de gang ga

Goef

Klaar

Goed en zorgvuldig geholpen.

Ik goed geholpen, goede uitleg. Werd gezorgd dat het voor mij zo fijn mogelijk was. Weet niet de naam van de tandarts.

Goede behandeling

Een goede service

Klant vriendelijk

Fijn geholpen

Ik ben fijn geholpen na het afbreken van een stuk kies. Vriendelijke tandarts die goede uitleg gaf over wat hij zou doen en de vervolgbehandeling. Ik ben geen held bij de tandarts maar ik voelde me hier op mijn gemak.

Op tijd en zorgvuldig

Geen wachttijd . Zorgvuldige controle.

Ik voel mij niet serieus genomen door de behandelende tandarts

Ik heb inmiddels om een andere behandelend tandarts gevraagd

Vriendelijk en goed personeel. Mooie gerenoveerde praktijk.

Dik tevreden

Goed geholpen op een rustige manier met duidelijke uitleg

Gewoon goede service

Snel geholpen.

Zeer vriendelijk en goed op tijd.

Zeer positief

Werd goed geholpen

Goed advies gekregen namen de tijd voor mij

de bekwaamheid en vriendelijkheid is top, afspraken bij verlies vulling heel moeizaam

Ik kwam voor een controle afspraak en men werkt goed op tijd. Mijn vulling kies was een dag ervoor eruit gesprongen. Door te strakke inplanning geen tijd om te vullen. Afspraak maken kon pas is januari 2023 Dit heeft mij geschokt. Gelukkig was er binnen de praktijk een andere tandarts die mij binnen een week wel kan helpen. Probleem is dan wel als deze vulling er binnen een bepaalde periode er uit knalt ,deze tandarts dat moet verhelpen Je eigen tandarts binnen deze praktijk doet dat niet. Had ik graag eerder willen weten dat het binnen deze praktijk zo werkt

Deskundige en vriendelijke behandeling

Pijnloos en correct

Goede uitleg vooraf, Rustig en deskundig geholpen.

Fijne praktijk

Prettige behandeling, aardige tandarts en assistente

Afspraak als eerste persoon08.00 uur, pas 08.15 geholpen.

Als reden werd opgegeven dat de computer niet opgestart kon worden. Ook niet juiste kamer nr. volgens incheck computer kamer 1 , werd kamer 2.. Terwijl ik zat te wachten, bij kamer nr. 1 en daar wel iemand om08. Op werd geholpen. Dit heb ik bij mijn vorige afspraak ook al meegemaakt. Verder prima geholpen, zowel door assistent als tandarts.

Ben tevreden met de behandeling en aandacht.

Behandeling vond plaats op de afgesproken tijd. De aandacht voor mij als patiënt was correct en adequaat.

Zoals altijd: perfect!

Geen wachttijden, vriendelijke tandarts en medewerkers :-))

Deskundig en betrokken

Vriendelijk en behulpzaam personeel aan de ontvangst. Meedenkende assistente. Arts duidelijk in uitleg en vriendelijk

Ik ben goed geholpen

Ik ben goed geholpen door jullie alleen weer een andere tandarts vind ik niet zo prettig gelukkig is de tandarts wel aardig bij de balie hebben ze met twee man geholpen om mij als nog te helpen dit jaar en dat vind ik super

Ik ben heel tevreden

Aandacht en goede zorg

Goed geholpen

Altijd vriendelijk en stelt de klant op haar gemak. Super fijn!

Marisstraat 2

3131 GM Vlaardingen

Over Mondzorgcentrum Vlaardingen

Bij Mondzorgcentrum Vlaardingen kunt u terecht voor alle tandheelkundige behandelingen. Iedereen vanaf twee jaar is bij ons van harte welkom. Of u nu uw eigen tanden heeft of u draagt een prothese, ons team staat voor u klaar.