Geweldig gewoon !

Heel vriendelijk en ook goed en daar gaat het om natuurlijk .

Prima behandeling

Mijn probleem zelfde dag prima opgelost door tandtechnieker

Fijne bejegening met een mooi resultaat!

Geeft samen met de assistent ondersteuning tijdens de behandeling en legt goed uit! reslutaat was geweldig en angst ebte weg!

Fijne bejegening met een mooi resultaat!

Goed geluisterd en daarop actie ondernomen

Eerste afspraak. Er is goed geluisterd naar mijn probleem. De tijd genomen om goed naar mijn gebit te kijken en de assistente heeft daarop ge geanticipeerd. De tandarts heeft een doorverwijzing gegeven.

afspraken niet nagekomen mbt doorsturen gebitsfotos

Tandarts stelde zich niet voor. MIjn status was niet doorgelezen. Mondhygieniste heeft geen foto ontvangen toen ik daar op 6 december kwam

een goede ervaring en netjes behandeld.

Ik ben nooit naar de tandarts geweest uit angst, maar dit is mij reusachtig meegevallen, mede door de vriendelijke en meelevende opstelling van de artsen en technicus

Heel goed

Ze zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Als er wat is vinden ze altijd een oplossing. Zal iedereen daarheen willen sturen

Goede en snelle behandeling.

Er wordt een goede en snelle behandeling gegeven met duidelijke uitleg. Ook aanvullende vragen worden behandeld.

Vriendelijk behulpzaam en vaktechnisch personeel

Ontvangst vriendelijk ik wilde mij aanmelden maar ik werd niet herkend. Direct werd ik aangemeld door Conny. Ook de controle werd door Coral en haar assistente vriendelijk en vakkundig uitgevoerd. Omdat ik een implantaat moet laten plaatsen liep de assistente mee naar de balie om eerst nog een afspraak in te plannen bij de mond hygiënist. Alleen jammer dat het inplannen voor een implantaat een erg lange wachttijd heeft.

afspraken niet nagekomen, betreffende gebitsfotos

Toen ik vanmorgen bij de mondhygieniste kwam bleken de fotos niet doorgezonden. Ook was vooraf niet naar mijn status gekeken. Tandarts stelde zich niet voor.

afspraken niet nagekomen, betreffende gebitsfotos

Marisstraat 2

3131 GM Vlaardingen

Over Mondzorgcentrum Vlaardingen

Bij Mondzorgcentrum Vlaardingen kunt u terecht voor alle tandheelkundige behandelingen. Iedereen vanaf twee jaar is bij ons van harte welkom. Of u nu uw eigen tanden heeft of u draagt een prothese, ons team staat voor u klaar.