Vriendelijk en vakkundig geholpen

Ben al jaren bang geweest voor de tandarts, hier wordt ik op mijn gemak gesteld en goed geholpen

Goede pijnloze behandeling

Communicatie met behandelaar verliep goed

Goede pijnloze behandeling

Communicatie met behandelaar verliep goed

Vakkundig en vriendelijk

Ik ben jaren bang geweest voor de tandarts. Maar hier stellen ze mij op het gemak en helpen mij goed

Vakkundig en vriendelijk

Niet goed, niet slecht

Behandeling prima (beetje te duur) Administratief niet vriendelijk.

Fijne behandeling

Prettig fijn behandeld

Goed naar mij geluisterd en goed geholpen

Redelijk.

Met Coral gaat het nu goed, maar ik ben over het algemeen niet zo tevreden omdat ik elk half jaar weer met andere tandartsen te maken heb. Ik wil graag door één en dezelfde tandarts geholpen worden. Mijn vertrouwen verdwijnt als er steeds weer een nieuwe persoon de behandeling moet doen.

vriendelijke behandeling

Zonder angst behandeling ondergaan

prima professionele hulp

Het laatste sterretje zou ik geven als bij afspraken maken voor 1/2 jaarcontrole actief gecheckt wordt of er ook afspraak voor gebitsreiniging moet. Nu moest ik 2 keer verschijnen

Gewoon goed

Na afgebroken tand uit frame kon ik gelijk langskomen en dezelfde dag frame weer terug

Goede service en vriendelijke mensen.

Goed ervaren

Goede service en vriendelijke mensen.

Goed ervaren

fijn geholpen en uitstekende begeleiding stap voor stap

fijn geholpen en uitstekende begeleiding stap voor stap

Was goed, maar weer een nieuwe tandarts, hoop dat deze wel langer blijft. Het is niet fijn om elke keer een andere tandarts te hebben.

10 een dikke

SUZANNE xxx xxxxxxxx een wereld meid en kundig Voel mij altijd zeer op mijn gemak bij haar wanneer ik kom voor een afspraak

10 een dikke

vlot en netjes geholpen,ondanks ziekte van tandarts

kom graag terug

Een rustige, ontspannen sfeer

Het begint altijd met een kort praatje : hoe gaat t? Tijdens de controle is er ook ruimte voor een grap en een grol. Gezellige (voor mij nieuwe) tandarts die rustig en goed zijn werk doet

Marisstraat 2

3131 GM Vlaardingen

Over Mondzorgcentrum Vlaardingen

Bij Mondzorgcentrum Vlaardingen kunt u terecht voor alle tandheelkundige behandelingen. Iedereen vanaf twee jaar is bij ons van harte welkom. Of u nu uw eigen tanden heeft of u draagt een prothese, ons team staat voor u klaar.