Heel goed geholpen!

Heel aardige en kundige tandarts en assistente die mij heel goed hebben geholpen toen mijn kies getrokken werd.

Tevreden

Goede ervaring

Geen opmerkingen

Zeer tevreden over de snelle hulp na afbreken deel kroon.

(Mede?) omdat ik over enkele dagen op vakantie zou gaan. kon ik dezelfde dag nog geholpen worden aan een deels afgebroken kroon.

Goed geholpen en er wordt geluisterd.

Had aangegeven dat er een probleem was met een van de kiezen. Wordt grondig bekeken en direct daarna actie ondernomen.

Hele prettige sfeer

Fijne en rustige omgang met de patiënt en regelmatig vragen hoe het gaat

Goede niveau blijft gehandhaafd

Zelfde als laatste keer

Netjes

Aardig personeel, ik ben altijd super zenuwachtig voor tandarts maar door de goeie uitleg van te voren heb ik een goeie ervaring gehad. Ook rustige wachtkamer.

punctueel , vriendelijk.

behandelaar: Ash staat niet in de picklist bij behandelaar.

Redelijk

Telefonisch zou ik er op willen in gaan

snel geholpen

aardige receptionisten, kundige tandarts. Duidelijk advies

Helemaal top.

Goede tandarts en een leuke tandarts assistente. Hele top!!!

Goede praktijk

Op zich een prima praktijk. Suzanne vind ik echt super. Het grootste nadeel vind ik, dat ik nu voor de vijfde keer een andere tandarts heb. Allemaal heel kundig, maar voor iemand met angst voor de tandarts ( zoals ik zelf ) is dat verre van prettig

Goed.

Heel erg goed, ben zeer tevreden iedereen is heel erg vriendelijk.

Snel en adequaat half jaarlijkse controle gebit.

Snelle en adequate jaarlijkse controle gebit. Wel gevoel van patiënt nummer zoveel in de stoel te zijn. Mis echt persoonlijk contact.

Uitstekend geholpen door kundige tandarts en assistente

Uitstekend geholpen door kundige tandarts en assistente. Ook aan de balie vriendelijk geholpen.

Goede professionele front en backoffice

Vergeten de menselijke kant niet.

Fijne tandartscontrole en preventie afspraak

Een fijne controle waar goed wordt verteld wat de staat van het gebit is en wat eventueel nodig is bij zowel mijzelf als de andere 4 leden van het gezin. Daarnaast is iedereen in de praktijk altijd vriendelijk.

Heel goed!

Heel goed, fijne tandarts

Vakkundig en men is immer op tijd, vriendelijk, etc.

Fijne ervaring

Op tijd geholpen. Vriendelijk personeel. Zachtzinnig.

Vriendelijk en professioneel

Nauwkeurig onderzoek (denk ik), vragen naar klachten, werken op tijd.

Vriendelijke benadering

naar mijn beleving duidelijk te woord gestaan en vriendelijk behandeld

Hoefde niet te lang te wachten en tandarts en assistente waren zeer vriendelijk

Marisstraat 2

3131 GM Vlaardingen

Over Mondzorgcentrum Vlaardingen

Bij Mondzorgcentrum Vlaardingen kunt u terecht voor alle tandheelkundige behandelingen. Iedereen vanaf twee jaar is bij ons van harte welkom. Of u nu uw eigen tanden heeft of u draagt een prothese, ons team staat voor u klaar.