Ik had een angst voor de tandarts. Ging nooit. Nu alweer een aantal jaar. Na toch steeds weer een andere tandarts wat ik niet fijn vond, en nu een tandarts die ik heel fijn vind en hopelijk heel lang mag hebben als tandarts.

Heel adequaat heel zorgvuldig heel liefdevolle behandeling heel nauwkeurig

Keurig verzorgd en een prima uitleg.

Te vol

Ik had mijn eerste gaatje dus die moet gevuld worden. Er is niet genoeg plek want het schema is te vol, waardoor ik pas 30 dagen (!) later een afspraak kon krijgen om mijn gaatje te laten opvullen. Had graag gezien dat dit eerder (of direct bij de afspraak) gedaan had kunnen worden.

Rustig

Een lieve fijne tandarts ,legt alles goed uit

Prima geholpen duidelijk en vriendelijk

Goede service , dik tevreden!

Vriendelijke en deskundige tandartsen en assistentes

Van kinds af aan ben ik heel erg bang voor de tandarts. Hier nemen ze alle tijd voor je en stellen je op je gemak. Stap voor stap wordt er uitgelegd wat ze doen of gaan doen.

Goed behandeld en altijd netjes geholpen

Tandarts en assistente hebben heel secuur gewerkt. Goede Info.

Ik hou ervan, als ik genoeg Info krijg.

heel netjes

De afspraken worden netjes aangekondigd,geen lange wachttijd voor de half jaarlijkse controle en Luis ,een hele lieve vriendelijke tandarts!

Super Fijne tandarts en assistente

Super fijn geholpen

Xx

Xx

Prima behandeling

He le maal TOP!

Ik had een afspraak bij de mondhygieniste (Julia) om tandsteen te verwijderen. Ze is extreem vriendelijk en ik voelde er niks van! Een echte professional.

Altijd vriendelijk geholpen,en vooral deskundig.

Professioneel

Alles was goed zoals ik ben gewend.

Fijn geholpen

Fijn geholpen, Inez werkt heel nauwkeurig. Ik heb het gevoel dat ik deskundig behandeld ben...

Heel goed

Ik werd dezelfde dag geholpen met mijn probleem

Vriendelijke tandarts en assistentes

Ik werd heel vriendelijk geholpen door de assistentes en de mevrouw achter de balie. De tandarts was ook voorzichtig met de controle omdat ik pijn had. Zeker nadat ik had aangegeven het spannend te vinden.

Prima.

Ik ben geen fan van de tandarts. Komt door verleden. Prima op mijn gemak gesteld.

Prima gedaan

Professionele vaardigheden

Top behandeling

Lesley behandeld mijn gebit altijd Een topper! Thanks

Deskundig en vriendelijk

Zeer goed geholpen, altijd vriendelijk.

Marisstraat 2

3131 GM Vlaardingen

Over Mondzorgcentrum Vlaardingen

Bij Mondzorgcentrum Vlaardingen kunt u terecht voor alle tandheelkundige behandelingen. Iedereen vanaf twee jaar is bij ons van harte welkom. Of u nu uw eigen tanden heeft of u draagt een prothese, ons team staat voor u klaar.