Fijne tandarts

De samenwerkende tandartsen in mondzorg centrum Vlaardingen, zijn zeer bekwaam. Na vele jaren bij onze oude tandarts te zijn geweest. Werd het tijd voor een nieuwe. De praktijk is zeer schoon, netjes en en je wordt er vriendelijk behandeld. De tandarts die wij hebben. Is rustig , wat mijn vrouw heel fijn vind ivm angst. Heel bekwaam. En legt alles prima uit. Ook haar assistent is zeer vriendelijk en stelt je op je gemak. Wij zijn heel blij met deze tandarts. Familie toorn

Goede tandarts en werkt netjes op tijd.

Voor zover ik het kan beoordelen een goede, serieuze tandarts, nette praktijk, vriendelijke mensen.

Ik stond binnen 5 minuten weer buiten

Zeer aardige tandarts. Toen bleek dat ik geen klachten had heeft de tandarts heel kort mijn gebit gecheckt. Dat leek mij te kort om goed te kunnen oordelen.

Goede en prettige behandeling, zoals altijd

De halfjaarlijkse controle, inclusief mondhygiëne behandeling, verloopt altijd zeer ontspannen en naar volle tevredenheid.

Profesionele zorg op maat met een hart en een lach.

Zeer positief

oke

Mijn vast tandarts was ziek, maar de vervanging was netjes geregeld. De waterspoeling ging niet optimaal, ik had steeds een bijna verdrinken gevoel. Is weer eens wat anders.

Prettige ervaring

Een bezoek aan de tandarts vind ik niet fijn, maar deze tandarts (ik heb mevr. C. Garcia Monteagudo) stelt mij op mijn gemak. Ze is heel voorzichtig en vertelt altijd wat ze gaat doen en hoe lang de behandeling (nog) duurt. Daarna ben ik behandeld bij de preventie-assistente (Suzanne) en ook zij gaat voorzichtig ter werk en vertelt ook wat ze gaat doen en hoe lang het (nog) duurt. Daarnaast stelt ze mij op mijn gemak door te vragen hoe het met mij gaat. Er is altijd ruimte en tijd voor een praatje. Ik beveel zeker deze tandarts aan, maar het is persoonlijk. Ik heb een prettige ervaring, maar een ieder ervaart het anders.

Vriendelijk en zorgzaam geholpen

Goed en snel geholpen bij een klacht ver voor mijn halfjaarlijkse controle

Goed en snel geholpen

Prima geen wachttijd en goede uitleg

Op tijd geholpen. Uitleg wat er is met mijn gebit. Vriendelijk.

Zoals gewoonlijk, snel en vakkundig

Snelle maar grondige inspectie van mijn gebit door een voor mij nieowe tandarts. Korte tandsteenreiniging en dus snel weer buiten.

op tijd behandeld, nagenoeg geen wachttijd

gebitsreiniging, snel en vakkundig

Suzanne is fantastisch!

Ik ben extreem angstig om naar de tandarts te gaan, maar door het begrip, het geduld en de vriendelijkheid van Suzanne lukt het toch om twee keer per jaar te komen. Dank daarvoor!

prima , correct en op tijd

gewoon goed

Kon zelfs met een niet geplande behandeling zeer snel langskomen.

Zie boven

Vriendelijk team

Ik heb altijd dezelfde preventie-assistent en dezelfde tandarts. Ze zijn beide ontzettend vriendelijk en begaan met de patiënt.

Top tandarts

Bedankt weer tot over een maand of 6

Nemen de tijd, denken goed mee ,stel je gerust

Goede ervaring, maar weer een nieuwe tandarts

Goede ervaring met nieuwe tandarts. De derde in twee jaar tijd.

Netjes geholpen door weer een andere tandarts

Steeds is er weer een nieuwe tandarts. Dit vind ik erg vervelend. Tandarts heeft mij wel netjes geholpen. Maar moet terug komen voor gaatje en gebitsreiniging. Dit laatste blijkt een aparte afspraak te zijn wat gelukkig gecombineerd kan worden met de behandeling van de gaatjes. Ik kan niet steeds van mijn werk wegblijven voor diverse behandelingen. Doe gebitsreiniging gewoon bij de eerste afspraak zoals altijd is gedaan! Dit en het feit dus van steeds wisselende tandartsen doet mij wel overwegen om over te stappen naar een andere praktijk.

Mijn zoon en ik zijn dik tevreden.

Fijne en aardige tandartsen waar je heel erg op je gemak voelt.

Gewoon goed

Alles gewoon goed

Geweldig ervaring

Begrijp voor mijn situatie op dezelfde dag een afspraak gemaakt, een heel vriendelijk receptioniste Geen wachttijd, gelijk geholpen. Professioneel vriendelijk tandarts.

Marisstraat 2

3131 GM Vlaardingen

Over Mondzorgcentrum Vlaardingen

Bij Mondzorgcentrum Vlaardingen kunt u terecht voor alle tandheelkundige behandelingen. Iedereen vanaf twee jaar is bij ons van harte welkom. Of u nu uw eigen tanden heeft of u draagt een prothese, ons team staat voor u klaar.