Fijne benadering , goede behandeling

Ik werd op tijd ontvangen , alles werd goed nagekeken en er werd op een rustige wijze toelichting gegeven op de bevindingen , met ruimte voor vragen De behandeling ging ook netjes, rustig en goed Ik ben tevreden en kom over een half jaar weer terug !

Deskundige en vriendelijk

Prima mondzorg.

Pijnloos

Prima geholpen, geen gaatjes, tandsteen verwijderen pijnloos, prima, en gezellig.

Controle afspraak netjes op tijd, goed en professioneel geholpen.

Het was deskundig en gemoedelijk , in een woord prima.

oke

Perfect geholpen, zeer gestroomlijnde organisatie!

Aanmelden goed geregeld. Tandarts zeer vriendelijk, legt uit wat de status van mijn gebit is met de aandachtsppunten, checkt of alle gebitgegevens kloppen met het bestand. Tandarts is m.i. kundig, straalt rust uit en maakt gemakkelijk contact. Tandartsassistente vriendelijk en voorkomend. Receptioniste vriendelijk, adequaat en denkt mee over de komende afspraken.

Ik ben goed behandeld

Ik ben goed behandeld

vriendelijk en snel

vriendelijk en snel

perfecte behandeling

Na de vriendelijke ontvangst werd mij verzocht of ik verdoving wilde. dat vond ik niet nodig, waarna de behandeling ( een kies vullen) perfect werd gedaan en de tandarts nam geen risico maar de tijd zodat vakwerk werd geleverd.

Netjes en op tijd geholpen

Het is en blijft een tandarts, het zal nooit een plek worden waar ik graag heen ga. Maar ze houden wel rekening met je angsten van vroeger

Prima tandarts

Een rustige tandarts evenals de assistente. Werken behoedzaam en vertellen je stap voor stap wat er gaat gebeuren en peilen regelmatig hoe het met je is.

Heel vriendelijk en goed in hun werk

Zowel de tandarts (Coral) als de preventie assistente (Suzanne) zijn kundige en prettige personen en stellen je op je gemak.

Tevreden

Vriendelijk en deskundig

Vriendelijk en deskundig

prettige mensen

Fijn geholpen met een spoed hulpvraag!!!!!

Correct geholpen

Zowel de tandarts, de tandarts assistente als de receptioniste hebben mij correct geholpen.

Super!

Ben altijd erg bang voor een tandartsbezoek geweest. Dit was mijn eerste bezoek bij u. Ontzettend lieve tandarts en assistentes. Iedereen erg aardig en er hangt een zeer prettige, rustgevende sfeer, die je meer op je gemak laat voelen.

Geruststellend

Personeel is super aardig en vertellen duidelijk wat zij gaan doen. Maar ook krijg je tips mee hoe je het best je gebit kan onderhouden

Vriendelijke tandarts en assistenten

Goed behandeld. Duidelijke uitleg wat er zou gebeuren.

Goede service en klant vriendelijk mijn complimenten

Ik word altijd goed geholpen en de service is altijd goed. Mijn complimenten

Was goede zorg

Tandarts hoeld rekening met persoonlijke wensen omdat ik zo snel kolkhalsd

Zeer fijn geholpen

Was de eerste keer dat ik bij deze tandarts kwam, alles werd goed uitgelegd, rustig, een zeer fijne ervaring.

Geweldig geholpen en kwalitatief goed opgeleid personeel

Ik werd hartelijk welkom geheten en goed en kwalitatief professioneel geholpen door het aanwezige personeel.

Zeer vriendelijk

Prettig

Marisstraat 2

3131 GM Vlaardingen

Over Mondzorgcentrum Vlaardingen

Bij Mondzorgcentrum Vlaardingen kunt u terecht voor alle tandheelkundige behandelingen. Iedereen vanaf twee jaar is bij ons van harte welkom. Of u nu uw eigen tanden heeft of u draagt een prothese, ons team staat voor u klaar.