prima consult

Prima advies tijdens halfjaarscontrole

Tandarts neemt de tijd voor goeie controle

OK

Er werd geluisterd!

gecontroleerd

Halfjaarslijkse controle gehad. Jammer dat Suzanne op korte termijn niet beschikbaar is.

Ik wordt steeds gewoon goed geholpen

Aan de behandelingen wordt ik steeds tijdig herinnerd. Bij bijzonderheden is de praktijk goed telefonisch te bereiken en word ik snel geholpen. De behandelingen zijn altijd op tijd en goed.

Prima tandartspraktijk!

Deskundige, persoonlijk en vriendelijke medewerkers. Kan de praktijk aanbevelen.

keurig en op tijd geholpen

goed geholpen

Goed geholpen

Goed advies en vriendelijk

Netjes op tijd, vriendelijk personeel

Netjes op tijd. Vriendelijk personeel. Geen idee wie mij geholpen heeft

Goede ervaring, vriendelijke tandartsen

Goede ervaring, vriendelijke tandartsen

Was het goed .

goed!

ik werd op een vlotte- en correcte manier geholpen en ben tevreden

Goede afhandeling

Prettige sfeer, behandeling voelde goed.

Aardige mensen

Deskundig

Wat een verschil met de vorige mondhygiënist. Spreekt Nederlands dus goed verstaanbaar en deskundig. Mijn gevoel is dat mijn gebit beter is schoon gemaakt dan bij de vorige mondhygienist.

Rustige tandarts

Goed geholpen en een rustige tandarts , hopelijk blijft het onze tandarts ,ik heb angst voor de tandarts ,en ook uitleg gehad van de praktijk manager erg fijn

Alles correct

Op tijd geholpen, snel, conform afspraak. Verbeterpunt: Tandarts blijft altijd achter me staan, terwijl ik al in de stoel lig. Ik heb haar dus nog nooit gezien... Verder praat personeel met elkaar (ook met personeel dat op de gang verderop staat), wat mij niet heel professioneel en klantvriendelijk overkomt.

Netjes en accuraat

Makkelijk om afspraak te maken, fijn dat er herinnering wordt gestuurd

Was prima niks te klachten

Was goed

Uitstekend!

Uitstekend!

Snel

Het was snel gebeurd en het liep voorspoedig

Goed geholpen

Vriendelijk personeel

Mondhygiëniste en tandarts werken nauwkeurig en secuur. Ontspannen sfeer en goede uitleg

Marisstraat 2

3131 GM Vlaardingen

Over Mondzorgcentrum Vlaardingen

Bij Mondzorgcentrum Vlaardingen kunt u terecht voor alle tandheelkundige behandelingen. Iedereen vanaf twee jaar is bij ons van harte welkom. Of u nu uw eigen tanden heeft of u draagt een prothese, ons team staat voor u klaar.