Goede professionele tandzorg.

Snelle zorg waarbij professie de boventoon voerde en iemand op haar of zijn gemak stellen.

Heel goed

Heel goed

Zeer slecht

Contact opgenomen voor 'zenuwpijn' rond de voortanden. Afspraak gehad en men heeft gekeken maar zei dat het door tandvlees problemen kwam. Daarna toch nog een afspraak omdat de pijn te veel aanhield en gevraagd of men een foto wilde maken. Daarna advies gekregen om naar mondhygiënist te gaan. Twee keer geweest en twee verschillende omdat die ene alweer weg was. Laatste keer werd er door de mondhygiënist vastgesteld (die overigens heel kundig was) dat er ook gaatjes zijn die gevuld moeten worden, maar daar is ook nog niets voor ingepland. En tot slot brak mijn kroon van mijn voortand. Daar kwam die pijn dus vandaan... Opbouw van kroon was helemaal zacht, dus het probleem zat er al een tijdje. Afspraken inplannen bij de tandarts gaat ook niet gemakkelijk door de drukte op de praktijk. Omdat ik een voortand miste is er een nood opbouw gemaakt. Men gaf aan dat ze bij het laboratorium zouden vragen om spoed. Normale duur is namelijk twee weken, maar mogelijk kon het in een week. Uiteindelijk kon ik de prothese na drie weken ophalen.. Kortom, geen goed ervaringen..

Goed en op tijd

Controle en tandsteen verwijderen werden op tijd en goed uitgevoerd

Prima controle door tandarts, matige afhandeling door assistent

Meerdere keren aangegeven welke kies gepolijst moest worden, uiteindelijk 3x verkeerde kies gepolijst.

Top!

Behandeling snel en goed uitgevoerd.

Goede uitleg en helder advies!

Prettige benadering

Prettige benadering, professioneel, houdt rekening met kramp in kaak.

Prima locatie, vriendelijk, deskundig,.

Vriendelijk,deskundig,en prima locatie.

Zag er enorm op tegen, het viel hartstikke mee

Vriendelijke mondhygiënist die rekening hield met mijn angsten. Hij heeft me zo goed behandeld en m’n tanden zien er nu al velen malen beter uit!

Snel en vakkundig

Ik Werd goed geholpen ik hoef niet lang te wachten

Prettig ontvangen

Tot mijn verbazing dezelfde tandarts getroffen waardoor ik bij mijn vorige tandartsenpraktijk weg ben gegaan. Overig personeel was top, assistente en baliemedewerkster.

Geweldig en toegankelijk

Erg prettig. Ze kwamen toe aan hoe met mij te communiceren gezien ik doof en slechtziend ben. Dus met pen en papier en wat handgebaren kwam het helemaal goed.

1e bezoek

Prima ervaring

Zeer vriendelijk fijne locatie vriendelijke tandarts maakt alles goed

Goede service goede sfeer deskundig personeel

Goed en snel geholpen

Prima en vriendelijk

Wortelkanaal behandeling in December was uiteraard niet leuk maar viel mij erg mee. Laszlo lijkt goed te weten wat hij doet, neemt de tijd voor je, neemt zichzelf niet te serieus en belangrijkste van alles; benaderd je empathisch, kundig maar bovenal met humor. Een van mijn eerste keren in 54 jaar dat een bezoek aan de tandarts een overwegend positieve indruk heeft achtergelaten. De vervolg van de afspraak in April voor zetten van een stift en aanmeten van een kroon bleek een reguliere controle beurt, beetje jammer want dan had die ellende nu achter de rug geweest. Vervolg afspraak in Oktober.

Pijnlijk

De mondhygiënist was behoorlijk hardhandig. De rest van de dag hoofdpijn gehad. De tandartsen zelf heb ik niets op aan te merken. Zijn vriendelijk en kundig.

prima consult

Prima advies tijdens halfjaarscontrole

Tandarts neemt de tijd voor goeie controle

OK

Er werd geluisterd!

gecontroleerd

Halfjaarslijkse controle gehad. Jammer dat Suzanne op korte termijn niet beschikbaar is.

Marisstraat 2

3131 GM Vlaardingen

Over Mondzorgcentrum Vlaardingen

Bij Mondzorgcentrum Vlaardingen kunt u terecht voor alle tandheelkundige behandelingen. Iedereen vanaf twee jaar is bij ons van harte welkom. Of u nu uw eigen tanden heeft of u draagt een prothese, ons team staat voor u klaar.