Vriendelijke tandarts

Snel en vriendelijk geholpen. De tandarts legde alles heel goed uit.

Wel goed

Afspraken lopen vaak uit. Ik heb dit keer 20 minuten gewacht voordat ik geroepen werd. Er wordt geen excuus niks aangeboden voor het lang wachten.

Vriendelijk personeel en fijn geholpen

Alleen bij binnenkomst had ik mijzelf via een zuil moeten aanmelden, maar dat had ik niet begrepen. Uiteindelijk aan de balie aangemeld. Ik werd snel geholpen. Heel vriendelijk, ook voor de kinderen.

Geen klachten

Alles is netjes en verzorgd, was snel aan de beurt.keurig op tijd.

Veilig gevoel ookal is het doodeng

Er word goed voor me gezorgd waardoor ik durf te gaan. Top! Jullie mogen pas met pensioen als ik alleen nog een kunstgebit heb

Positief

Er wordt vakkundig uitgelegd wat er moet gebeuren

goed geholpen

goede controle door kundig personeel waar gelukkig niets uit kwam.

Klantvriendelijke bejegening!

Duidelijke uiteenzetting m.b.t. een binnenkort bij mij uit te voeren tandtechnische behandeling.

Vriendelijk en goed behandeld en er werd geluisterd

Ben blij dat ik ben geweest want ik ben achter een hoop gekomen wat ik nog niet wist. Wat eigenlijk heel kwalijk is van mijn vorige tandqrts. Maar de behandeling is gestart en duimrn dat we zo alles tegen kunnen gaan en ik niet ziek word

Heel fijn geholpen

Ik werd vriendelijk geholpen en de tandarts en assistente nemen ruim de tijd om alle vragen die ik had, te beantwoorden. Een fijne ervaring.

Snel en vriendelijk !

Ik belde en kon dezelfde middag nog terecht. Ik werd zeer vriendelijk geholpen.

Goed hoor

Mijn ervaring was goed

Prettige behandeling

De tandarts als de assistent zijn zeer vriendelijk en word altijd netjes behandelt

Deskundig en denken mee

Vriendelijke mensen, die rekening houden met jou situatie en zo tot een goede oplossing en service komen. Vind het niet erg om er te komen en ik ben een angsthaas wat betreft de tandarts.

Vriendelijk..attent..deskundig

Hoi

Goede professionele tandzorg.

Snelle zorg waarbij professie de boventoon voerde en iemand op haar of zijn gemak stellen.

Zeer slecht

Contact opgenomen voor 'zenuwpijn' rond de voortanden. Afspraak gehad en men heeft gekeken maar zei dat het door tandvlees problemen kwam. Daarna toch nog een afspraak omdat de pijn te veel aanhield en gevraagd of men een foto wilde maken. Daarna advies gekregen om naar mondhygiënist te gaan. Twee keer geweest en twee verschillende omdat die ene alweer weg was. Laatste keer werd er door de mondhygiënist vastgesteld (die overigens heel kundig was) dat er ook gaatjes zijn die gevuld moeten worden, maar daar is ook nog niets voor ingepland. En tot slot brak mijn kroon van mijn voortand. Daar kwam die pijn dus vandaan... Opbouw van kroon was helemaal zacht, dus het probleem zat er al een tijdje. Afspraken inplannen bij de tandarts gaat ook niet gemakkelijk door de drukte op de praktijk. Omdat ik een voortand miste is er een nood opbouw gemaakt. Men gaf aan dat ze bij het laboratorium zouden vragen om spoed. Normale duur is namelijk twee weken, maar mogelijk kon het in een week. Uiteindelijk kon ik de prothese na drie weken ophalen.. Kortom, geen goed ervaringen..

Goed en op tijd

Controle en tandsteen verwijderen werden op tijd en goed uitgevoerd

Prima controle door tandarts, matige afhandeling door assistent

Meerdere keren aangegeven welke kies gepolijst moest worden, uiteindelijk 3x verkeerde kies gepolijst.

Top!

Behandeling snel en goed uitgevoerd.

Goede uitleg en helder advies!

Marisstraat 2

3131 GM Vlaardingen

Over Mondzorgcentrum Vlaardingen

Bij Mondzorgcentrum Vlaardingen kunt u terecht voor alle tandheelkundige behandelingen. Iedereen vanaf twee jaar is bij ons van harte welkom. Of u nu uw eigen tanden heeft of u draagt een prothese, ons team staat voor u klaar.