Professioneel, vriendelijk en gastvrij

Ik heb mijn eerste ervaring als prettig ervaren door mede professionele hulp en advies en een gastvrij ontvangst.

Nvt

Nvt

Altijd vriendelijk

Vriendelijk en meedenkend

Prima geholpen

Prima geholpen

Fijn team

Fijne zorgspecialisten. Goed team

Fijne praktijk in alle opzichten!

Vriendelijke ontvangst en een snel, bekwaam halfjaarlijkse controle. Top!

Zie onderstaand vak

Het was geen speciale behandeling, maar gewoon een preventief bezoek ivm diabetes, moet mijn gebod regelmatig bekeken worden. De behandelaar was rustig en legde uit wat ze deed en waarom. Ik mag over een half jaar terug komen. Bedankt

zeer tevreden

ik ben vriendelijk en deskundig geholpen

Mijn tanden zijn nog nooit zo goed gereinigd geweest.

Minder prettig

Naar aanleiding van mijn consult bij de mondhygiënist, op 17 mei., wil ik u laten weten, dat ik vond, hij vrij ruw tewerkging. Zeker vergeleken met de vorige man, die heel voorzichtig en secuur werkte. Wat betreft de tandarts, (op 27 maart), geen klachten. Wat wel erg onprettig is, is dat ik nog geen twee keer dezelfde tandarts heb gehad. Dat is helemaal niet fijn. Vr. Gr.

prima ervaren

Mijn probleem voorgelegd en prima naar gekeken en beoordeeld.

Vriendelijk, klantgericht en nauwkeurig.

Vriendelijk, klantgericht en nauwkeurig.

Goede ervaring met tandarts ines

Ben blij met de snelle service

Word altijd vriendelijk te woord gestaan, aan de telefoon en ook bij de behandeling!

Goed geholpen

Kwam voor controlebehandeling en werd goed geholpen. Hopelijk hoef ik niet voor elke behandeling een review te schrijven. Dit is de 2e of 3e keer en dat vind ik genoeg. Gaarne na een volgende behandeling geen mail meer sturen over de behandeling...

redelijk

Over het algemeen behandelde hij me goed, maar plots prikte hij midden in de ontsteking boven de kroon die juist was gaan opspelen.

Vriendelijk, snel en uitstekend geholpen.

Zeer vriendelijk, pijnloos, vakkundig en luistert naar de patiënt.

Geen klachten

Prima ontvangen,prima behandeling

Goed geholpen, aardige dames.

Niks aan te merken op de controle. Ik mis wel de mogelijkheid om te spoelen met water na de behandeling. Ik word er steeds misselijk van als ik het restant moet doorslikken.

Ze zijn mee gaand

Snel aan de beurt

Vriendelijke tandarts, stelt je gerust.

Vriendelijk

Er wordt tijd en ruimte gemaakt voor je vragen en zorgen

Goed en netjes geholpen

Goed ben geholpen door tandtechnieker

Snel engerd geholpen

vriendelijke behandeling,alles werd netjes uitgelegd

Marisstraat 2

3131 GM Vlaardingen

Over Mondzorgcentrum Vlaardingen

Bij Mondzorgcentrum Vlaardingen kunt u terecht voor alle tandheelkundige behandelingen. Iedereen vanaf twee jaar is bij ons van harte welkom. Of u nu uw eigen tanden heeft of u draagt een prothese, ons team staat voor u klaar.