Prettig

Fijne assistente , weer een andere tandarts!

Helaas weer een andere tandarts

Is erg veel wisseling

Ik had een positieve ervaring bij de mondhygiënist

Over het algemeen was ik overwegend tevreden met de behandeling die ik kreeg. De mondhygiënist was vriendelijk en zorgzaam, en ik voelde me op mijn gemak tijdens de afspraak. Wat betreft de gebitsreiniging zelf, was ik zeer tevreden met het resultaat. Mijn gebit voelde merkbaar schoner en frisser aan na de behandeling. De mondhygiënist werkte grondig en met nauwkeurigheid, wat ik echt waardeerde. Echter, er was één punt dat mijn ervaring negatief beïnvloedde: het constante geklets van de medewerkers op de gang, wat ik erg onprofessioneel vond. Gedurende de hele behandeling kon ik hun stemmen horen, wat enigszins afleidend en storend was. Ik had gehoopt op een rustige omgeving tijdens mijn bezoek, zodat ik me volledig kon ontspannen. Dit was echter niet het geval vanwege het geluidsniveau buiten de behandelkamer. Ondanks deze verstoring zou ik nog steeds de mondhygiënist aanbevelen vanwege de kwaliteit van de zorg die ik heb ontvangen. De vriendelijke houding, deskundigheid en grondigheid van de mondhygiënist waren zeker positieve aspecten van mijn bezoek. Het is echter mijn suggestie dat er meer aandacht wordt besteed aan het waarborgen van een rustige omgeving, zodat patiënten zich volledig kunnen concentreren en ontspannen tijdens de behandeling.

Fijne ervaring

Hele fijne ervaring, ten 1e kon ik dezelfde dag terecht ivm afgebroken kies. En ik vind dat de sfeer heel ontspannen is en dat geeft een relax gevoel. Goede uitleg wat er gedaan wordt. Veel vertrouwen in tandarts!

Welkome ervaring

Ik ben heel fijn geholpen, vriendelijke tandarts

zeer goed

Zeer goede ervaring, professioneel, snel en vakkundig

Vandaag weer gelijk geholpen

Woon nu een half jaar in Maassluis en wil.jullie graag houden in Vlaardingen Alles weer goed gerepareerd

Fijn en snel geholpen. Goede communicatie!

Goed geholpen. Vragen kan je stellen en krijgt tips mee.

Prettig

Fijn geholpen

geen problemen vriendelijk

vriendelijk en je wordt corect geholpen

Goed en prettig geholpen

Prettig te woord gestaan, behandeling goed uitgevoerd, duidelijk advies gekregen

Klantvriendelijk

Goede en prof. behandeling.

Goed behandeld. Geen negatieve dingen te melden

Coral en assistente hebben hun werk top gedaan.

Vriendelijk, rekening houdend, adviserend met oog voor de behandelde is de controle uitgevoerd.

Correct geholpen

Goed nagekeken

Ik ben goed geholpen en verwezen

Mijn gebit is goed gecontroleerd en er is aandachtig naar mijn verhaal geluisterd. De tandarts nam ook de tijd om mijn tanden/kiezen 1 voor 1 te controleren voordat hij een mening gaf. Dat waardeer ik.

Fijne tandartsen groep

Mooie praktijk,nieuwste apparatuur en vriendelijk personeel. Tandartsen nemen goede notitie van mijn gebit en geven goed advies over tandzorg

Proffesioneler zorg.

Uitstekende vriendelijke zorg die verleend wordt.

Er was goed voor servies en snel

Goed behandeling

Een prima behandeling

Tevreden

Ik ben gewoon tevreden

Professioneel, vriendelijk en gastvrij

Ik heb mijn eerste ervaring als prettig ervaren door mede professionele hulp en advies en een gastvrij ontvangst.

Nvt

Nvt

Altijd vriendelijk

Vriendelijk en meedenkend

Marisstraat 2

3131 GM Vlaardingen

Over Mondzorgcentrum Vlaardingen

Bij Mondzorgcentrum Vlaardingen kunt u terecht voor alle tandheelkundige behandelingen. Iedereen vanaf twee jaar is bij ons van harte welkom. Of u nu uw eigen tanden heeft of u draagt een prothese, ons team staat voor u klaar.