Wel kundig, maar beetje hardhandig

Hij is wel kundig, maar beetje hardhandig!

Uitstekend en snel geholpen

Zie hierboven

Vriendelijk en behulpzaam

Ik ben super netjes behandeld.

Ik ben prima ontvangen, keurig behandeld en netjes geholpen.

Goed behandeld ging lekker op tijd

Altijd vriendelijk en kundig

Naar de tandarts gaan vond ik vroeger echt een verschrikking: niet omdat ik de behandelingen vervelend vond maar alleen omdat de tandarts echt een enge arrogante man was. Overgestapt naar MZC Vlaardingen toen ik zwanger was en mijn kinderen niet bij zo’n tandarts wilde laten lopen. Bij MZC is het altijd prettig, ongeacht welke tandarts of assistente helpt en dat zegt iets over de fijne cultuur. De tandartsen komen uit verschillende landen, maar ik heb nooit een taalbarriere ervaren, omdat ze heel prima Nederlands spreken. Ik heb in de afgelopen 17 nooit een minder goede ervaring gehad.

Het ging goed en netjes.

ik werd vriendelijk geholpen, en de mondreiniging ging ook fijn.

Prima hoor.

Privé ma geholpen en ook op tijd.

zeer goed

goede behandeling , vriendelijk en uitleg.

Geweldig en gedetailleerd werkt Ramazan.

Heel fijn geholpen

Mondhygiënist was nieuw voor mij.Als goed ervaren

professional personeel

Top, vriendelijk balie personeel. alles in overleg. Daarbij zijn de tandartsen professionals.

Fijne tandarts.

Bij Mondzorg centrum Vlaardingen. Zitten een paar tandartsen bij elkaar. Mijn tandarts is een super vriendelijke , en goede tandarts.stelt mij op gerust en gaat altijd voorzichtig te werk. Nooit geen pijn. Ik was vroeger een beetje bang voor de tandarts, maar sindsdien ik haar hebt. Ben ik van mijn angst af. Ik vind haar een top tandarts

Niets op aan te merken

Snelle afspraak en prima geholpen

Snel en goed geholpen.

Er was een stukje van mijn tand afgebroken. Toen ik de volgende dag belde mocht ik direct komen. Mijn tand werd direct hersteld. Ik ben blij dat ik zo snel geholpen ben.

Goed en vriendelijk behandeld

Prettig

Zoals het hoort.

Vriendelijk en correct.

zeer serieus werk van de arts.

zie boven

Snel en adequaat geholpen

Snel en adequaat geholpen na ongeval

Zoals iedere keer weer top geholpen

Toppers

Ze maken je op je gemak en zorgen ervoor dat je met een glimlach weg gaat.

Top dankjewel

Ik ben vriendelijk geholpen lieve mensen bedankt

Toppy

Geen

Prettige ervaring

Ik werd vriendelijk te woord gestaan en ontspannen geholpen, na een korte wachttijd.

Marisstraat 2

3131 GM Vlaardingen

Over Mondzorgcentrum Vlaardingen

Bij Mondzorgcentrum Vlaardingen kunt u terecht voor alle tandheelkundige behandelingen. Iedereen vanaf twee jaar is bij ons van harte welkom. Of u nu uw eigen tanden heeft of u draagt een prothese, ons team staat voor u klaar.