Schoon, hygiënisch en vriendelijkheid

Net als de meeste mensen is de tandarts niet mijn favoriete afspraak om naar toe te gaan. Maar de vriendelijkheid zorgt er altijd voor dat je weer relaxed naar huis gaat.

Na een misverstand, geweldig op gelost. Mede door de dame achter de balie.

Vriendelijk en deskundig

Vriendelijk ontvangen door medewerkers receptie Mondhygiënist/tandarts en assistent ook zeer vriendelijk. Goede uitleg wat er gedaan wordt tijdens de behandeling.

Als altijd werd ik zeer deskundig en vriendelijk behandeld.

Dit keer was het de plaatsvervangende tandarts de heer L. Reichel die zowel de gebitscontrole als de gebitsreiniging uitvoerde. Zowel over zijn behandeling als die van zijn collega's waarmee ik gewoonlijk te maken heb, ben ik zeer tevreden. Ik kom al jaren erg graag bij Mondzorgcentrum Vlaardingen.

Adequaat en tijdige behandeling

Specialist heeft adequaat behandeling uitgevoerd en een tijdig advies gegeven over mondhygiene.

Mijn afspraak begon op tijd. Goede en vriendelijke behandeling. Nette en schone omgeving. Personeel aan de balie ook zeer vriendelijk.

Prima zorg

Keurig op tijd geholpen. Professioneel personeel. Goede communicatie. hygiëne prima. Alleen de wachtruimte een beetje vrolijker inrichten. Alleen de naam van de professionals ben ik vergeten.

zeer goed

zeer goed

Ervaren en zeer vriendelijk

Zeer deskundig en klantvriendelijk

Zeer deskundig en klantvriendelijk

Gewoon goed, altijd op tijd en goed

Behandelingen zijn altijd goed en vragen worden ook direct beantwoord; indien een behandeling gewijzigd moet worden door mij of de behandelaar gaat dat altijd soepel.

Goed en snel geholpen

Geweldig geholpen! Altijd bang geweest voor de tandarts maar dat is nu totaal niet meer!

Ontspannen naar de tandarts

Vriendelijke tandarts en spontane preventie medewerker. Ik ga zonder problemen naar de tandarts, geen stres, maar een ontspannen sfeer met kundige medewerkers.

Heel fijn team en zeer vriendelijk!

Ik kom hier nu enkele jaren ( na mijn verhuizing) en ik ben ontzettend tevreden. Gelukkig heb ik een sterk gebit zonder gaatjes, dus is het voor mij nog steeds 'fijn' om naar de tandarts te gaan. Je wordt erg op je gemak gesteld, ze geven tips maar ook complimenten als je je gebit goed verzorgd.

ok

Vriendelijk en professioneel

Ik ben geholpen door een andere mondhygiënist dan voorheen. Ik heb het gevoel hij het grondiger heeft gereinigd dan zijn voorganger. Ik ben dus uiterst tevreden.

Prettig

Correct, op tijd en vakbekwaam!

Voldoet aan alle verwachtingen.

Van ontvangst tot behandeling loopt alles gestroomlijnd naar wens.

Lekker rustig binnenkomen.

Alles ziet er verzorgd uit.

Accuraat, vriendelijk en professioneel.

Ga zo door.

Professioneel

Vriendelijke specialisten.

Ik word altijd met glimlach ontvangen. De specialisten vertellen duidelijk wat er gaat gebeuren.

Marisstraat 2

3131 GM Vlaardingen

Over Mondzorgcentrum Vlaardingen

Bij Mondzorgcentrum Vlaardingen kunt u terecht voor alle tandheelkundige behandelingen. Iedereen vanaf twee jaar is bij ons van harte welkom. Of u nu uw eigen tanden heeft of u draagt een prothese, ons team staat voor u klaar.