Fijn en goede geholpen

Goef

Perfect door zeer vakkundig personeel geholpen

Vriendelijk personeel en prima op tijd wat afspraken betreft

just like usual

it was just like usual

Je woord goed geholpen duidelijke uitleg het was top.

Goede, zorgvuldige en vriendelijke behandeling

Vriendelijk en deskundig

Prettig geholpen tijdens de halfjaarlijkse controle.

Geen prettige behandeling en geen goed resultaat

De tandarts behandelde assistente als of ze niets goed deed (misschien nog in leerproces, maar dat doe je niet boven de mond van de cliënt). Ik werd heel de tijd lieverd genoemd. 1 keer is prima, maar niet de hele behandeling. En het resultaat van de behandeling vind ik echt ondermaat. Ik moest 3 gaatjes laten vullen 2 rechts boven 1 rechts beneden. Heel fijn dat dat in 1 keer kan. Maar nu is mijn laatste kies niet meer overal even vlak (loopt richting verhemelte af) en het is ook niet gepolijst o.i.d. Want als ik er met mijn tong langs ga is het erg ruw. Over de onderste kies heb ik niets verkeerds te melden. Die is goed gevuld.

Fijn geholpen. Gerust gesteld en leuke assistente.

Rustige wachtkamer. Tandarts legt alles goed uit. Ontspannen sfeer.( terwijl ik altijd nerveus ben) Ook bij de balie zijn ze geïnteresseerd.

Professionele tandartsen

Goede communicatie zowel met tandarts als met assistente

Goede behandeling geen pijn gehad

heel goed

vlot geholpen

Hele prettige praktijk

Fijne plek, aardige mensen, deskundig advies, prettige behandeling

Heel goed

Mijn kies was afgebroken. De behandeling kon vrij pijnlijk zijn, doordat ik niet alle verdoving mocht, die hiervoor nodig is. De tandarts heeft een zeer goede tussenoplossing gevonden. Zij en haar vriendelijke assistente hebben me heel plezierig geholpen en bijgestaan. Waarvoor dank!

Super snel geholpen door vriendelijk personeel

Ik kwam binnen en toen ik net zat werd ik al meegenomen naar de behandelkamer. Even met de assistente gepraat hoe het gaat en of er nog klachten zijn en daarna gezellig even over mijn vakantie gehad. Kort daarna kwam de tandarts zelf. Zij heeft alles nagekeken en toen was het al weer klaar. Na 15 min stond ik al weer buiten.

Ik wordt altijd zeer vriendelijk geholpen

De mensen zijn zeer vriendelijk waardoor ik zelfs met plezier naar de tandarts ga.

Zeer mooie omgeving en personeel

Aangename omgeving, vriendelijk personeel. Tandartsen leggen alles uit en geven advies hoe het beter kan. Ik ben zeer tevreden met mijn bezoek.

Halfjaar controle

Altijd een hele goede service en heel aardig en professioneel personeel

Niks aan de hand

Wortel kanaal behandeling gehad en alles liep goed af.

Heel vriendelijk

Alle collega’s zijn heel vriendelijk en hele goede uitleg

ik vond dat de controle over me gebit erg gauw klaar was.

Kort maar krachtig

Ik bleek een nieuwe tandarts te hebben. Persoonlijk had ik het wel prettig gevonden om dit vooraf te weten. Echter de nieuwe tandarts na kennismaking aan dat mijn oude tandarts weg was en zij mijn huidige tandarts is. Mijn indruk van haar is prima. Heeft mij duidelijk zaken uitgelegd. Ben er tevreden over.

Marisstraat 2

3131 GM Vlaardingen

Over Mondzorgcentrum Vlaardingen

Bij Mondzorgcentrum Vlaardingen kunt u terecht voor alle tandheelkundige behandelingen. Iedereen vanaf twee jaar is bij ons van harte welkom. Of u nu uw eigen tanden heeft of u draagt een prothese, ons team staat voor u klaar.