prima geholpen

erg op mijn gemak gesteld en zeer geduldig geholpen.

ik werd goed geholpen alleen ik moet goed flossen

ik werd goed geholpen alleen goed flossen maar waar vind ik dat groed dhr Rv/d velde

Deskundige mondzorg door vriendelijke medewerkers

Prettig

Omdat mijn kroon plotseling los in mijn mond lag, was ik heel blij dat ik de andere dag al geholpen werd.

goede artsen

vriendelijk personeel,kundige artsen

Professioneel

Terzake kundig, vriendelijk,professioneel

Ben goed geholpen op het juiste tijdstip

Zie boven. Weet alleen de namen niet meer van mijn behandelaars en dat zou ik toch graag weten.

Prime mensen

Ik wordt altijd perfect behandeld

Kundig en zeer klantvriendelijk

Leuk vast team, goede adviezen. Punctueel wb tijd afspraak

Vriendelijke ontvangst!

Keurig op tijd geholpen, alles wordt goed uitgelegd.

Altijd dezelfde klantvriendelijkheid en kwaliteit

Een nieuwe assistent collega binnen het team die haar werk uitstekend doet. Gebitsreiniging zonder al te veel pijn en tussendoor vragen of het nog gaat. Uitstekend!

Suzan is super voel mij heel erg op mijn gemak

Ik ben goed geholpen

Zeer tevreden en opgelucht

Snel geholpen en .meteen opgelost Deed wel even pijn en heb dit er graag voor over gehad Kan nu weer goed eten én ze hebben een kroon met een brug terug geplaatst

Wordt altijd fijn en goed geholpen

Goede uitleg en fijn geholpen

Altijd goede zorg zowel de tandarts al het personeel en vriendelijk

Lesley help me altijd prima heeft altijd wel een plekje voor me ook al zit hij vol en neem altijd de tijd

Heel goed!

Perfecte gebitsreiniging en controle, bedankt!

Zorgvuldige behandeling..liefdevol personeel

Prima.

Heel goed en vriendelijk

De behandeling was ik heel erg te vrede over .

Prima!

Precies op tijd, goede voorlichting, nemen de tijd en allemaal erg aardig

Vakkundig

Zijn heel geduldig en vriendelijk.

Onderzoek ging goed en netjes

Netjes gedaan

Fijn en goede geholpen

Goef

Marisstraat 2

3131 GM Vlaardingen

Over Mondzorgcentrum Vlaardingen

Bij Mondzorgcentrum Vlaardingen kunt u terecht voor alle tandheelkundige behandelingen. Iedereen vanaf twee jaar is bij ons van harte welkom. Of u nu uw eigen tanden heeft of u draagt een prothese, ons team staat voor u klaar.