Snel, adequaat en vriendelijk

Goed en degelijk geholpen

Netjes volgens afspraak goed en vooral op tijd geholpen Je wordt altijd op je gemak gesteld en goed geholpen

Goed behandeld

Altijd vriendelijk. En goed advies.

Fijn geholpen

Weinig te melden: ik kwam voor controle. Niettemin: plezierig en behulpzaam geholpen (parkeerzone!), net als alle vorige keren, zowel door de secretaresse als de tandarts. Prima!

De tandarts en mondhygieniste waren erg zorgvuldig .

Van de tandarts kreeg ik goede Informatie over de volgende behandeling. Ik ben erg tevreden over deze praktijk.

Deskundig en vriendelijke behandeling

Na eerste negatieve ervaring een jaar gelden inmiddels tevreden over de deskundige en vriendelijke behandeling.

Wat een lieve tandarts !

Volgens mij heb ik deze dame Y. Pena Lizaragga nog niet eerder gehad Hele fijne ervaring,een schat van een vrouw waardoor je je absoluut wat meer op je gemak voelt. ..Blij te horen dat zij voortaan mijn vaste tandarts is. Hoop dat ze nog heel lang blijft !

Vriendelijke vakkundige behandeling

Goede uitleg over wat er gaat gebeuren. Na de controle beurt wordt er advies gegeven, hoe je het beste kan poetsen.

Goed behandeling

Prettige sfeer en goede behandeling

Wordt goed op tijd gewerkt en prettige benadering.

Positief

Ben heel vriendelijk geholpen, weet alleen z’n naam niet meer

Geen lange wachttijden

Xx

Prettige mensen, goede sfeer

Goede ervaring, en dat voor een tandarts!

Zeer fijne praktijk, zeer vriendelijke medewerkers. Ik voel me er erg op mijn gemak. Duidelijke informatie,

kom er al jaren en altijd vriendelijk personeel

Goed geholpen in rustige sfeer

Op tijd is de mondzorgbehandeling goed verlopen. Prettig contact

Goed en vriendelijk

Duidelijk

Toppers

Top meiden die mij behandelen Ken ze niet bij naam

Duidelijke communicatie wat tandarts aan het doen is.

Prettig, vulling los, kon dezelfde dag terecht. Tandarts legt goed uit wat hij gaat doen.

Laatste jaren heel blij met mijn spaanse tandarts

Groot verloop onder tandartsen, daarom steeds n ander. Weinig uitleg over bevindingen en beleid. Tandheelkundig gezien prima, schoon, upto date. Vriendelijke assistenten.

Schoon en goed

Duidelijke uitleg van te. Volgen behandeling

Ik word hier heel goed geholpen en al het personeel zijn waardige mensen en verstaan hun vak.

Ik ben hier altijd goed geholpen met mijn gebitsprothese. Op

Was goed, zoals jullie mij behandelden

Het duurde niet lang, maar de behandeling was goed , behalve het even pijnlijk was

Goed geholpen

Goed geholpen

Marisstraat 2

3131 GM Vlaardingen

Over Mondzorgcentrum Vlaardingen

Bij Mondzorgcentrum Vlaardingen kunt u terecht voor alle tandheelkundige behandelingen. Iedereen vanaf twee jaar is bij ons van harte welkom. Of u nu uw eigen tanden heeft of u draagt een prothese, ons team staat voor u klaar.