Correct , nemen de tijd om vragen uit te leggen.

Correct , nemen de tijd om vragen uit te leggen.

Tandartsbezoek is prettig verlopen.

Deze keer een korte wachttijd voordat ik geholpen werd. Nieuwe afspraak snel gemaakt. Vriendelijk personeel.

Eindelijk geen pijn in mijn mond meer

Voor de 2e keer bij de mondhygiënist geweest. Aardige kerel , zeer deskundig en weet je goed op je gemak te stellen . Dankzij hem geen pijn meer . Zeker een aanrader !

Een hele goede tandarts die alles duidelijk uitlegt, geduldig de tijd neemt om je vragen te beantwoorden en echt het beste voor je gebit en gezondheid voor ogen heeft. Ze stelt je op je gemak, werkt zorgvuldig en professioneel, en zorgt ervoor dat je met een gerust gevoel de praktijk verlaat. Absoluut een aanrader!

vriendelijk

goede uitleg voor een volgend bezoek

prima geholpen

prima geholpen

Goed !!

Fijne tandartsenpraktijk, goede tandartsen en mondhygiënisten.

Zeer goed geholpen, blij met het resultaat

Zeer goed geholpen, blij met het resultaat

Professioneel en vriendelijk

Prettige sfeer. Professioneel en vriendelijk. Mooie praktijk.

Vervelende communicatie

Helaas was het geen prettige ervaring. Mijn vader werd als een kind aangesproken. Hij kan niets met de gegeven aanwijzingen: In een eerdere afspraak al aangegeven dat hij woont in een verpleeghuis setting en de verzorging hierin een taak hebben. Hij heeft dementie, hij doet zijn uiterste best, maar kan met zijn beperkingen niet meer. Als mantelzorger geef ik duidelijk aan dat de tandverzorging een probleem is en de verzorging geeft aan dat ze het proberen.

Geen gebits reiniging of tandsteen verwijderd

Als je niet voor een dure behandeling traject kan kiezen wordt er weinig zorg meer gegeven

Keurige praktijk.

Goed optijd geholpen!

onverwachte gecompliceerde kaakontsteking, uitstekend behandeld.

Behandeling zelf positief ervaren.

Absurd dat een onderzoekje van ca 20 minuten bij de mondhygiënist waar een offerte uitrolt van ca €700,00 alsnog meer dan €200,00 moet kosten. De behandeling zelf ging prima. Wel vond ik het onprofessioneel dat er tijdens de bahandeling kinderen achter de behandelkamer waren, de deur openstond naar achteren en een kind even kwam vragen of hij nog iets van dozen nodig had.

Gemengde gevoelens

Ik kwam voor een extractie van mijn tand i.v.m. een orthodontie behandeling. De tand is zeer vakkundig getrokken, met voldoende uitleg eromheen. Ik heb het wel als heel vervelend ervaren dat mij, toen ik nog verdoofd was van de behandeling, met een bloedende tand en met gevoelloze lip en mond, even werd verteld dat ik wat moest doen aan parodontitis omdat er anders geen gaatjes gevuld konden worden. Het probleem is juist dat in jullie praktijk zeer weinig momenten beschikbaar zijn met de paropreventiemedewerker. Ik wil best vaker komen voor behandeling bij de mondhygienist maar jullie hebben de afspraak pas 6 maanden later gezet. Ik kon er niet adequaat op reageren omdat ik zeer moeilijk kon praten vanwege de verdoving, dus dit was echt het verkeerde moment om mij hierop te wijzen. Ik heb een beugel laten zetten op aanraden van de tandarts, maar nu werd mij gezegd dat die beugel ook kan leiden tot verlies van tanden. Ik voel mij hier erg ongelukkig onder. Ik ga natuurlijk proberen om z.s.m. een afspraak met een mondhygiënist te maken, maar de manier waarop ik hiermee werd geconfronteerd is mij een beetje in het verkeerde keelgat geschoten.

verschillend, soms goed en soms ontevreden

Mijn ervaringen zijn veelal goed, maar ook soms ook ontevreden.

Ik voelde mij op mijn gemak met de behandeling

Was zenuwachtig ivm wat ging er gebeuren maar het viel mee….

perfect

goede behandeling ontvangen

Tevreden

Na een slapeloze nacht te hebben was het best wel mee gevallen bij de mondhygiënist. Hij was super aardig en rustgevend.

Prettige tandarts

Snel aan de beurt Altijd zelfde tandarts die helpt vind ik erg prettig Nette praktijk

Prima. Vriendelijk en duidelijk .

Goede en snelle afhandeling. Voor het maken van de afspraak en duidelijke uitleg wat er gedaan moet worden door de tandarts.

Vriendelijk, duidelijk, kundig

Vriendelijke, duidelijke uitleg, kundig

Onduidelijke Informatie

Uitleg over de gezondheid van mijn gebit was niet goed te verstaan, ze praat met ern buitenlands accent. Ben er niet tevreden over

Als persoon word je niet gezien.

Er wordt van alles in je mond gedaan maar er word niet met mij gepraat maar met de assistente. Dat voelt heel vervelend en afstandelijk.

Helemaal top

Ik ga met plezier naar de tandarts

Marisstraat 2

3131 GM Vlaardingen

Over Mondzorgcentrum Vlaardingen

Bij Mondzorgcentrum Vlaardingen kunt u terecht voor alle tandheelkundige behandelingen. Iedereen vanaf twee jaar is bij ons van harte welkom. Of u nu uw eigen tanden heeft of u draagt een prothese, ons team staat voor u klaar.