Kwaliteit voorop

Behandeling met vertrouwen ondergaan

Ik was tevreden

Ik was tevreden!

Uitstekende service

Zowel de tandarts als assistent waren zeer professioneel!

Fijne tandartsen praktijk

Ik kom al jaren met mijn gezin bij deze tandartsen praktijk. Mijn vrouw is wel een beetje bang voor de tandarts, maar door persoonlijke benadering en enorme goede zorg. Gaat ze met veel vertrouwen, tegenwoordig naar deze tandarts. Het is een fijne en Zeer schone en nette tandarts praktijk.

Prima praktijk

Geen wachttijd, aardige professionele medewerkers.

Snel en duidelijk

Er wordt snel behandeld en niet te lang gewacht. Je krijgt precies te horen wat je moet doen en hoe je het moet doen. Ze informeren je volledig en je voelt je goed.

Secure behandeling met vriendelijke uitstraling

Goede tips over de reiniging van het gebit.

Nooit meer deze mondhygienist

Voor de behandeling gemeld dat ik bloedverdunners gebruik, dit was echter geen reden om hier rekening mee te houden. Wat een slager. Ik heb nog 2 dagen een bloeding gehad.

Goede behandeling, deskundige en aardige tandarts en assistente

Prettig contact met baliemedewerksters. Tijdens de behandeling neemt de tandarts de tijd voor je. Alles wordt goed uitgelegd.

Goed geholpen door een deskundige tandarts met liefde voor zijn patiënten

Prettig geholpen

Ik ben ontzettend angstig voor de tandarts. Dat is al jaren zo. Ook dit keer hebben de medewerksters alle tijd genomen om mij enigzins rustig te krijgen en het vertrouwen te geven. Prettig geholpen al wordt het nooit een uitje voor mij om naar de tandarts te gaan.

Vriendelijke werknemers en goed behandeld

Ben goed en snel geholpen. Werknemer zijn vriendelijk.

zie hieronder

prettige ontvangst en aandacht tandarts ? op adresstrookje staat : LR

Vriendelijke ontvangst

Heel fijn om zo geholpen te worden. Je voelt je zo op je gemak.

Heel vriendelijk en service

Ging allemaal gemoedelijk en relax. En super vriendelijk en gezellig. Vandaar mijn zoon ook bij u komen.

Gewoon goed.

Mijn behandelende tandarts en assistente zijn deskundig en vriendelijk.

Snelheid

De afspraak was snel geregeld en kon de andere dag gelijk komen.

Prima geholpen

Alles loopt prima zo ook de communicatie en dergelijke alleen is er ieder jaar of half jaar weer een nieuwe mondhygiënist of tandarts

Ik ben tevreden

Het is moeilijk voor een leek om de deskundigheid van een tandarts te beoordelen, maar ik vertrouw erop dat die goed is. Als persoon vind ik haar prettig in de omgang. De assistenten wisselen nog weleens, maar zijn over het algemeen vriendelijk.

Komen afspraken na.

Behandeling prima, heeft begrip voor patienten. Duidelijk in wat er gaat gebeuren en waarom.

xxxx

Prima!

Goede tandartspraktijk waar ze nog de tijd voor je nemen. Hele aardige mensen ook. Ben al jaren klant/patiënt hier.

Goed ,vriendelijk , vakkundig en op tijd geholpen.

Geen aanvullende informatie, zie bovenstaande.

Kan altijd snel terecht en wordt goed geholpen

Marisstraat 2

3131 GM Vlaardingen

Over Mondzorgcentrum Vlaardingen

Bij Mondzorgcentrum Vlaardingen kunt u terecht voor alle tandheelkundige behandelingen. Iedereen vanaf twee jaar is bij ons van harte welkom. Of u nu uw eigen tanden heeft of u draagt een prothese, ons team staat voor u klaar.