Zeer vriendelijk duidelijk en goede zorg

Ik ben zeer tevreden van de zorg van jullie zeer vriendelijk en goed

Vriendelijke mensen

goed bediende klant

goed bediende klant

Erg goed geholpen

Erg goede service zowel balie, tandarts. Ben erg tevreden.

Prettig

Vriendelijke, rustige en ervaren tandarts

Heel vriendelijk en kundig personeel.

Goede assistentes, lieve en kundige tandartsen. Ik ben als de dood voor de tandarts (mijn hele leven al). Hier wordt heel goed rekening mee gehouden

Geduldig, ontspannen sfeer

Goede ervaring voor een angsthaas als ik!

Prima bezoek.

Netjes ontvangen in een keurige ruimte. Prima geholpen, vriendelijke mensen.

Laatste keer bij de mondhygienist

Helaas vorige keer voor dit bezoek ook niet positief over deze mondhygiëniste. Voordeel van de twijfel dus toch weer gegaan, de toon waarop ik werd benaderd waarom ik na 8 maanden pas weer kwam, ik was de desbetreffende man een verantwoording schuldig. Vorige keer precies hetzelfde. Daarna ging hij flink tekeer in mijn mond en vloog met zijn gereedschap van de ene naar de andere kant. Polijsten met de ´franse slag´ dus bij hem nooit mee. Ooit een keer een vrouwelijke mondhygiëniste gehad bij jullie, zij werken met veel meer aandacht. Heb dit na mijn bezoek ook bij de balie gemeld en is in het dossier geschreven. En dan komt vandaag de rekening € 153,00 en heb nog geen 10 minuten in zijn stoel gezeten voor deze manier van werken. Hopelijk volgende keer een ander persoon, ander ben ik genoodzaakt een andere tandartspraktijk te gaan zoeken. Afspraak was op 3 juli jl. om 11.30 uur naam mondhygiënist onbekend voor mij.

Uitsetekend

Hel goed geholpen

professioneel

prettige ontvangst en adequate behandeling

Vakkundig

Vakkundig en klantvriendelijk

Op tijd en goed geholpen.

Vandaag voor het eerst geholpen door een (voor mij) nieuwe mondhygiëniste. Weet alleen dat mevrouw uit de Oekraïne komt en dat deze eerste kennismaking goed bevallen is. Mevrouw wist heel goed wat ze moest doen. Heeft aantekeningen gemaakt voor de tandarts en zorgde ervoor dat ik met een schone mond de praktijk heb verlaten.

Kundig geholpen

Geen bijzonderheden

is goed/tevreden

is goed door de nieuwe tandtechnieker haar naam weet ik niet

Net voldoende

Communicatie is gebrekkig spreken slecht nederlands of engels. Niet echt onder de indruk. Was meer onder de indruk van tandarts Rijkuiter vakman pur sang. Mondhygiëniste was oke en legde goed uit wat ze ging doen.

goed ervaren en behandeling ook goed.

een goede ervaring en ook tevreden.

Goede behandeling en fijne bejegening

Heel orettig

vriendelijk

Je wordt er goed en netjes geholpen

Goed gedaan

Prima behandeling

Goede zorg!

Ik voel me altijd op mijn gemak en ze zijn er voor al mijn vragen. Van tandarts vrees naar lachend afspraakjes bezoeken hebben zij voor mij opgelost. Kortom Professionals waar je je goed bij voelt. Mijn gebit ziet er nu vele malen beter uit en mijn lach ook. Bedankt Coral en Ramadan

Professioneel en meedenkend

Was bij de mondhygiënist, goede uitleg gehad van wat hij ging doen en was duidelijk met de voortgang die we gaan doorlopen. Ook een kostenplaatje meegekregen, want voor sommige is het soms niet te betalen.

Gewoon goed en vakkundig.

Goede uitleg over gebits toestand.

Marisstraat 2

3131 GM Vlaardingen

Over Mondzorgcentrum Vlaardingen

Bij Mondzorgcentrum Vlaardingen kunt u terecht voor alle tandheelkundige behandelingen. Iedereen vanaf twee jaar is bij ons van harte welkom. Of u nu uw eigen tanden heeft of u draagt een prothese, ons team staat voor u klaar.