Fijn prima

Goed schoon gebit na apk beurt. Niets op aan e merken. Bedankt

Fijne mensen

Ik werd fijn ontvangen door de assistente en tandarts. Om behandeld te worden blijf ik lastig vinden. Daar houden ze erg rekening mee. Gr D.Scholten

ok

geen verderw toevoeging

Professioneel behandeld.

De tandarts en preventieassistent waren zeer aardig en professioneel.

Goed behandeld.

Zoals gewoonlijk weer prima geholpen.

echte professionals

Na telefonische gesprek ivm pijn in mijn kies ,werd er direct actie op ondernomen. Je wordt als cliënt altijd serieus genomen,en dat geeft een prettig gevoel. TOP!!!!!!

Vriendelijk balie personeel, geen lange wachttijden, deskundige tandarts en assistente

Rustig en goed geholpen

Efficiënt en vriendelijk

Top tandarts

Kundig

Zie onder.

Vanaf de opening van deze praktijk ben ik nu aan mijn vierde tandarts. Wel een beetje vreemd, maar ja.

Vriendelijk en fijn geholpen

Ik ben op een vriendelijke manier een fijn geholpen

Voldoet volledig aan verwachting

Goede ontvangstruimte, géén wachttijd en vriendelijk en deskundig geholpen.

Vriendelijke mensen

Hele vriendelijk mensen die daar werken

Gewoon heel prettig

De voor mij nieuwe tandarts Jesus gaf mij aandacht, luisterde goed, gaf uitleg en nam meteen actie door een klein gastje direct te vullen. Zijn mond behandeling is ook voorzichtig. Prima ervaring!

Goed en vriendelijk

Goed en vriendelijk

Tandvlees behandeling.

Ik heb tandvleesproblemen ,De tandarts regelt dit.

Altijd aanwezig

Gewoon goed geholpen.

Snel en goed geholpen.

snelle deskundige beoordeling

snelle deskundige beoordeling

Een bijzonder prettig, professioneel mondzorgcentrum

Vriendelijke, meelevende receptionistes. Prettige sfeer. Professionele hulp.

Goede service ook aan de telefoon

De telefoniste is correct en neemt de tijd voor je ook om op korte termijn bij pijn klachten een tandarts te zoeken.

Snel en goed!!!

Kon snel terecht, behandeling verliep vlot en pijnloos.

Prima behandeling

Prima behandeling neemt de tijd

snel en correct

Ondanks personeelsgebrek (ziekte of vakantie o.i.d.) snel een afspraak kunnen maken en geholpen c.q. doorverwezen.

Vriendelijk personeel, op tijd geholpen

Ik werd geholpen door een vriendelijke assistente en tandarts.

Marisstraat 2

3131 GM Vlaardingen

Over Mondzorgcentrum Vlaardingen

Bij Mondzorgcentrum Vlaardingen kunt u terecht voor alle tandheelkundige behandelingen. Iedereen vanaf twee jaar is bij ons van harte welkom. Of u nu uw eigen tanden heeft of u draagt een prothese, ons team staat voor u klaar.