Bedankt

Niet gelukt

Goed geholpen alleen niet verwacht dat mijn implantaat eruit zou gaan

Redelijk

Het valt me op dat bij een controlebeurt steeds alles goed is. Enerzijds ben ik daar uiteraard heel blij mee, anderzijds twijfel ik . Wordt er niets over het hoofd gezien?

keurig geholpen, kort in de wachtruimte

Prima werk van de tandarts en de mondhygiënist. Graag zou ik de gegevens van mijn tandarts willen uploaden in Mijnfransiscus maar dat lukt niet. Niet op naam van de tandarts, niet op naam van de praktijk en ook niet op naam van de mondhygiënist.

Stipt en klantgericht

Nette, vriendelijk behandeling en keurig op tijd.

Snel en op tijd geholpen

Op tijd geholpen

klantvriendelijk en goed geholpen

Goede ervaring, geen negatief punt.

Kies getrokken heb echt niks gevoeld

Heel goed geholpen door Mieke

Het was een kleine behandeling ,maar voor erg belangrijk dat het rustig gebeurt ,geen fan van de tandarts

Gewoon Perfect !

Volgens afspraak alles nagekomen

hele fijne tandarts heel lief

hele fijne tandarts legt alles duidelijk uit en is heel geduldig en lief

Goed georganiseerd bedrijf

Zeer prettig

Zoals iedere keer.

Het lijkt al gewoon om op tijd en prettig geholpen te worden.

Professionel vakkundig super vriendelijke hulp

Geduldig krachtig en zeer vlotte afhandeling

Tevreden

Aardig en goed service

Super goede lieve tandarts

Hele fijne goede tandarts, weet heel goed wat ze doet houdt rekening met jouw wensen .

Zijn hele lieve mensen die goed naar je luisteren en de tijd voor je neem

zeer vriendelijke behandeling

een zeer vriendelijke en rustgevende behandeling gehad

Vriendelijke tandarts en assistente

Precies op de afgesproken tijd aan de beurt!

Zorgvuldig

Ik ben tevreden met mijn keus bij deze praktijk. Er wordt altijd met zorgvuldigheid gewerkt en ik heb daarmee ook echt het gevoel dat ik terugkrijg waar ik voor betaal.

bij een eerste bezoek moeilijk om tot een eerste beoordeling te komen.

Lastig bij eerste bezoek een beoordeel te geven. Wat mij wel opviel dat het bij de Tandarts in een rap tempo ging. Ik ben geen 20 meer dus ik moest alles snel tot mij nemen. In een rap tempo lag er al een offerte klaar. Dat viel mij iets tegen. Had iets meer informatie over de behandeling willen hebben. kreeg de indruk dat daar geen tijd voor was. De behandeling door Anita was uitstekend. Kwam prettig over.

niet leuk, maar wel prima geholpen.

Ik zie er altijd erg tegenop, maar Suzanne weet me ontzettend op mijn gemak te stellen. Personeel is verder ook erg vriendelijk en professioneel.

Goede ervaring

Vriendelijk en vooral deskundige mensen

Gezien, gehoord en betrokken

Goede mondzorg zit voor mij vooral in de goede zorg door Suzan. Geen gaatjes daar ben ik zelf vooral verantwoordelijk voor. Al jaren lang zorgt Suzan dat twee keer per jaar mijn mond weer helemaal schoon is. Vakkundig, goede tips, een luisterend oor en ook nog eens veel gezelligheid.

Mooi op tijd naar binnen prima geholpen

Marisstraat 2

3131 GM Vlaardingen

Over Mondzorgcentrum Vlaardingen

Bij Mondzorgcentrum Vlaardingen kunt u terecht voor alle tandheelkundige behandelingen. Iedereen vanaf twee jaar is bij ons van harte welkom. Of u nu uw eigen tanden heeft of u draagt een prothese, ons team staat voor u klaar.