goed, maar

vlot en snel geholpen, maar ik miste een betere uitleg voor het schoonhouden van mijn implantaat. ik ben al wat ouder en er verander telkens weer hoe je het beter kan schoonhouden ivm tandsteen.

Het was heel goed

zeer positief

prettige omgang en zeer deskundig

Professioneel

Duidelijke uitleg en heel vriendelijk!

Goed.

Tevreden

Fijne behandeling en prettige benadering

Ik werd zeer goed op mijn gemak gesteld door Suzanne, de preventie assistente. Mijn stresslevel was hoog, door haar manier van praten en uitleggen en even die hand op mijn schouder, kon ik weer wat ontspannen. De tandarts zelf vind ik ook een prettig persoon, benaderd mij ook op een rustige en prettige manier. Ook zij legt uit wat ze gaat doen.

Snel en deskundig

Snel en deskundig!

Vriendelijke adequate zorg

Ik werd snel en plezierig geholpen met een duidelijke uitleg van de behandeling

Zorgvuldig

Naast de tandarts had ik een fantastische assistente. Zij verzorgde mijn gebit en had ook oog voor mij.

goed geholpen

het was een controlebeurt. Heel vriendelijk geholpen en vakkundig tandsteen verwijderd

Het gaat jullie alleen maar om het geld!

Elke keer een ander tandarts. Tandsteen werd vroeger bij een half jaarlijkse controle weggehaald, nu moet je naar een mondhygiënist. Zit om het half jaar amper een minuut in de stoel en tot over een half jaar maar weer. GELD!!! Daar draait het om tegenwoordig bij jullie!

Duidelijk en goede antwoorden op mijn vragen.

Positief

Je was erg vriendelijk en glimlachend

Je was erg vriendelijk en glimlachend

Snelle afspraak, zorgvuldige en vakkundige tandzorg

Mogelijkheid om op korte termijn een afspraak te kunnen maken. helaas niet met eigen tandarts, maar desondanks zeer tevreden met controle, zorgvuldige uitleg en doorverwijzing naar specialistische zorg.

Top geholpen en op korte termijn!

Onverwacht moest ik er naar toe maar snel en goed heholpen

Goede ervaring

Werd op tijd en correct geholpen

Niks te klagen

Het moment van afspraak maken tot en met de behandeling weer soepel en naar volledig tevredenheid verlopen.

• de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)
  • de termijn voor het maken van een afspraak
  • hoe u te woord bent gestaan aan de telefoon/balie
  • de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn N.v.t.
  • de wachtruimte (comfort stoelen, lectuur, isolatie tegen storende geluiden etc.)
  • de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort behandelstoel etc.)
  • de persoonlijke hygiëne, (door gebruik van schone handschoenen, mondkapje, schone kleding etc.)
  • de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht)
  • de uitleg die u kreeg over de oorzaak van eventuele pijn of mondproblemen N.v.t.
  • de uitleg die u kreeg over waarom een bepaalde behandeling nodig was N.v.t.
  • de uitleg die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden N.v.t.
  • het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling N.v.t.
  • de informatie die u kreeg over de kosten van de behandeling (vanaf € 250,- is de zorgverlener hiertoe verplicht) N.v.t.
  • de zorgvuldigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
  • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
  • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling N.v.t.
  • In hoeverre bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling
  • Had u na de behandeling complicaties, of meer pijn dan waarop u (eventueel) door de zorgverlener was voorbereid? N.v.t.
  • Indien dit het geval is, kunt u dit nog wat toelichten? N.v.t.
  • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Nee
  • Door welke zorgverlener bent u onderzocht of behandeld? (als dit er meer zijn geweest, klikt u dan de zorgverlener aan die u als laatste heeft onderzocht of behandeld) Mondhygienist

Goede tandarts

Goede tandarts snel geholpen. Helaas nooit dezelfde tandarts

Groot verloop tandartsen

Ik heb nu denk ik de 24e tandarts gehad in de afgelopen jaren

Klantvriendelijk en proffesioneel

Afspraak op tijd verlopen, locatie comfortabel en niet te druk. Specialist goed behandeld, geadviseerd en betrokken.

Schoon, vriendelijk, georganiseerd

Vriendelijk mensen/sfeer. Nette praktijk. Goed georganiseerd; duidelijk afspraken. Geen last gehad van wachtijden/uitlopen van afspraken. Behandelaars zijn vriendelijk en geduldig.

Een prettige en persoonlijke behandeling.

Een kapstok in de algemene wachtruimte ontbreekt. Nu moet je je jas meenemen in de behandelkamer?

De nieuwe tandarts was erg aardig en heeft mij goed geholpen met mijn vragen die ik had

Prima tandartsenpraktijk.

Vriendelijke en kundige medewerkers. Tevens een net pand.

prima behandeling

goed op afgesproken tijd behandelen door prettig personeel waar je je erg goed op je gemak voelt en ook goede uitleg over de toestand van je gebit.

Marisstraat 2

3131 GM Vlaardingen

Over Mondzorgcentrum Vlaardingen

Bij Mondzorgcentrum Vlaardingen kunt u terecht voor alle tandheelkundige behandelingen. Iedereen vanaf twee jaar is bij ons van harte welkom. Of u nu uw eigen tanden heeft of u draagt een prothese, ons team staat voor u klaar.