Fantastisch team

Fantastisch team en een zeer prettige ervaring, je word op je gemak gesteld en er wordt goed verteld wat ze doen en waarom, top

Geen aanmerkingen

Geen aanmerkingen

Geen bijzonderheden. Gewoon wat je verwacht en gewend bent

Snel geholpen

Nvt

Goed geholpen

Keurig op tijd geholpen, goede uitleg en geruststelling over de behandeling.

uitstekend

Ik werd heel prettig geholpen

Nooit op tijd

Iedere keer langen wacht tijden meer als driekwartier

Prima geholpen

Prima geholpen

Wel heel snel klaar

In 3 minuten klaar en vervolgens 'n vervolgafspraak voor m'n graatjes. Kan dat niet in ene.

Uitstekend!

Vanaf de eerste keer dat ik van tandartsenpraktijk heb veranderd is mijn ervaring bij Mondzorgcentrum zeer goed. Vanaf het moment dat ik bij de balie wordt geholpen tot het einde. De balie medewerksters zijn vriendelijk en de tandarts, tandarts assistente en de tandtechnicus die ik tot nu toe heb bezocht waren erg vriendelijk en heel goed in hun werk. Uitstekend! Ik ben super blij dat ik van Tandartsenpraktijk heb veranderd.

Medewerker is altijd even vriendelijk en vakbekwaam

Voelt altijd prettig in mijn mond als ik weer ben geweest voor reiniging van mijn gebit. Ze is altijd vrolijk en geïnteresseerd. Voelt heel oprecht.

Top praktijk!

Top service, aardige mensen en altijd vriendelijk!

Er wordt rekening gehouden met mijn prikfobie en sensitiviteit.

Zeer vriendelijk en helder in uitleg

Zeer vriendelijk en betrokken. Geruststellend, veel heldere en duidelijke informatie.

Geweldige praktijk, met hele fijne tandartsen

Gebeld om een afspraak te maken ,in die dezelfde week kon ik terecht. Tandarts en assistente zeer vakkundig Personeel Gewoon een fijne/goede tandartsen praktijk .

Vriendelijke secretaresse en snel geholpen met mijn klachten

Goede behandeling en altijd op tijd!

Ik heb heel goede ervaringen met alle behandelingen. De afspraken kan ik ruim van tevoren maken en indien nodig nog verplaatsen. Ik word altijd tijdig aan de afspraken herinnerd en deze zijn altijd goed op tijd!

Goede en kundige tandarts

Ik ben goed geholpen door een kundige tandarts. Het is jammer dat de tandartsen in deze praktijk zo vaak wisselen. Ik heb liever 1 vaste tandarts zoals ik hiervoor 30jaar had. Bij deze praktijk is het een komen en gaan van nieuwe tandartsen en dit is niet prettig.

prima , netje behandeld hier en daar ietsje ruw / pijnlijk.

Helaas was een combinatie afspraak niet mogelijk wat vroeger nooit een probleem was.

Excellent and professional dental services and advice.

Goede behandeling

iedere keer weer een fijne behandeling

Elke keer als ik bij Lesly komt is hij aardig luistert en probeert de klacht te verhelpen

Omdanks ik het was vergeten kon ik toch nog komen. Ik werdt goed en vriendelijk geholpen

Marisstraat 2

3131 GM Vlaardingen

Over Mondzorgcentrum Vlaardingen

Bij Mondzorgcentrum Vlaardingen kunt u terecht voor alle tandheelkundige behandelingen. Iedereen vanaf twee jaar is bij ons van harte welkom. Of u nu uw eigen tanden heeft of u draagt een prothese, ons team staat voor u klaar.