Efficient

Alles is op tijd en ik kreeg nuttuge advies over onze situaties

prima behandeling

Ik had problemen met de prothese en werd gelijk geholpen

Snel geholpen.

Vriendelijk personeel

Heel goed behandeld

ik ben tevreden

Alles wordt duidelijk verteld , zeer klantgericht

Geen angst meer

Sinds ik een andere tandarts heb. Ze komt uit Mexico weet even niet hoe ze heet. Is mijn angst over. Ze stelt je zo op je gemak. Leg t goed uit. Ook de assistent is een topper. Altijd een gezellig gesprek. Tpp praktijk.

prettige behandeling

goed uitgelegd wat volgende behandelingen zich gaan voordoen

Heel goed

Heel goed, word altijd vriendelijk te woord gestaan, uitstekend teamwork en deskundige behandeling

Rustige tandarts en assistente

Dat werkt goed voor mij

Deskundig en een goede dienstverlening

Fijne en deskundig, en geven goede adviezen

...

...

rust en met heel veel zorg

goede uitleg waarom het mogelijk niet goed zou gaan Mij heel serieus genomen door uitleg te geven en pijnbestrijding zonder verdoving. advies om plaatje te gaan zetten ter behoud van de overgebleven kies of mogelijk een implantaat. vanwege extra breuk vulling kreeg ik een vervanger, die zich keurig heeft voorgesteld ,maar de naam niet onthouden

Uitstekende tandzorg

Ik kom hier al sinds de opening, jaren geleden, en ben zeer tevreden. Alle medewerkers dragen bij aan die tevredenheid, dus van medewerksters achter de balie t/m mondhygienisten.

Very good

Good dentist very nice and kind and very good service

• Would you recommend us? Yes
  • When friends, family or colleagues ask you about our practice, to what extent would you recommend us? On a scale of 0-10 (0-6 = don't recommend / 7-8 = neutral / 9-10= recommend) 10
  • May we contact you about your review? Yes

zoals ik het verwachten mocht (groeten aan Debby)

Goede uitleg en aardige mensen

goede en vlotte behandeling

ook vriendelijk.

Fijn

Werd direct geholpen

vriendelijk personeel

ik werd gehoord over mijn probleem en arts was zeer vriendelijk

=

vandaag verzonden

Fijne praktijk

Ben al jaren patiënt bij deze praktijk. Aardige tandarts en assistentes.

Heel goed

vriendelijk en rustig

secuur en vriendelijk

My ervaring was erg goed!

Ze hebben goed voor mijn probleem gezorgd en ze hebben dat opgelost. Iedereen waren aardig en vriendelijk.

Marisstraat 2

3131 GM Vlaardingen

Over Mondzorgcentrum Vlaardingen

Bij Mondzorgcentrum Vlaardingen kunt u terecht voor alle tandheelkundige behandelingen. Iedereen vanaf twee jaar is bij ons van harte welkom. Of u nu uw eigen tanden heeft of u draagt een prothese, ons team staat voor u klaar.