Ik ben goed geholpen

Vriendelijke tandarts met goed advies

mondhygiënist

Okay.

Prima tandarts

Prima tandarts

Goed en verzorgd

Goede behandeling en goed uitleg die personen waren heel lief

Al is het gaan naar de tandarts altijd omgeven met brrrr is het altijd toch rustig en bijna gezellig.

Top zoals altijd

Altijd een goede ervaring. Op tijd geholpen en gezellige medewerkers

HEEL GOED

HEEL VRIENDELIJK GOEDE UITLEG OVER ALLES BEN ZEER TEVREDEN OVER ALLES

Goed geholpen

Controle afspraak, geen vervolg alles was goed.

Vakkundig, klantgericht en vriendelijk

Geldt voor zowel tandarts als assistenten

Super Fijn

Was prima op tijd aan de beurt. De behandeling ging voorspoedig en de tandarts was vakkundig.

Het werk is goed gedaan

Goede behandeling en afspraken

Vriendelijk

Geduldig en duidelijke uitleg

Prima geholpen door een prettige professional.

Zoals iedere keer goed geholpen.

Aardige medewerkers & schone kamers

Goede ervaring, zoals altijd. Ik zit ondertussen al 6/7 jaar bij deze praktijk.

Fijn centrum, vriendelijke receptionistes en vakbekwame tandartsen.

Goed !

Snel, kundig vertrouwd

Goed uitgelegd

Alles werd goed uitgelegd nemen de tijd voor je vind dit wel een voldoende waard

Prima en alles heel ontspannen.

Heel goed

Heel goed

Het was een korte check waar ik om gevraagd had. De tandarts liet mij meekijken en was duidelijk

Vriendelijk en duidelijk

Tevreden!

Goed geholpen!

Wordt goed geholpen

Aardig mensen Helpen waar het kan

Marisstraat 2

3131 GM Vlaardingen

Over Mondzorgcentrum Vlaardingen

Bij Mondzorgcentrum Vlaardingen kunt u terecht voor alle tandheelkundige behandelingen. Iedereen vanaf twee jaar is bij ons van harte welkom. Of u nu uw eigen tanden heeft of u draagt een prothese, ons team staat voor u klaar.