Heel goed

Fijne en goede tandarts met fijne assistentes. Ontvangst bij balie gastvrij.

MZC Vlaardingen, prima befrijf

Uitdtekende behandeling door de mondhygiëniste.

Kundig en ook vriendelijk

Onverwacht (afbreken stukje kies) langs geweest en op verzoek (zonder boren) netjes opgelost

Betrokken tandarts die mij gerust heeft gesteld Spaanse maar ik weet niet haar naam

Tamdarts geweldig leg allen netjes uit en de hele team

hel goede ervaring

Ging heel zorgvuldig te werk

Het bezoek was erg fijn

Mijn tandarts heeft me goed geholpen en ging ook erg voorzichtig te werk. Hij legde goed uit wat er ging gebeuren en hoe nu verder. Ik vond het een prettig bezoek.

Het is steeds weer wat anders

Nog nooit zo veel verschillende tandartsen gehad. Bij de ene heb je paradontitus en bij de andere weer niet. De ene keer wel schoonmaken dan weer niet Het zal wel te maken hebben dat ik niet naar mondhygiënist wil dat krijg je dan ook bij ieder bezoek minimaal 3 keer te horen

Zeer fijn nemen de tijd en stellen je op je gemak

Vriendelijk en kundig personeel, vertellen duidelijk wat ze gaan doen en zorgen dat je de behandeling ontspannen in gaat.

Verbetering

Wat een verbetering deze nieuwe mondhygiënist. Mijn gebit is nog nooit zo goed gereinigd. Ook goede uitleg en advies. Ik hoop dat zij blijft.

Perfect!

Nette praktijk met enorm vriendelijk personeel!

prettig contact

zorgvuldige behandeling ondergaan

Ik ben zeer tevreden zeker omdat ik angst heb voor de tandarts, ik word erg op mijn gemak gesteld

Afspraak mooi op tijd uitgevoerd

Prima geholpen en makkelijk afspraak kunnen maken

Geweldig, duidelijk en geduldig

Ik kwam binnen met tandarts angst, liep weer naar buiten helemaal tevreden

Goede ervaring, dankjewel!!

Jullie hebben mij erg gerust gesteld, was een goede ervaring !!

Super goed

Perfecte behandeling, goede uitleg ook tijdens behandeling zelf.

weer goed geholpen zoals altijd

uitstekend

Prettige ervaring.

Ik ben goed duidelijk en vriendelijk geholpen. Uitleg was prima.

Heel fijn geholpen

Goed. Werd goed geholpen.

Werd na een telefoon eigenlijk spoedig geholpen.

Zeer vriendelijk en netjes

“Mijn ervaring was zeer positief. Ik ben erg tevreden over de professionele en vriendelijke service

Ik ben erg tevreden met MZC en haar medewerkers.

Zo fijne lieve tandarts

Superlieve tandarts

Netjes Relaxed geholpen

Fijn ontvangen aan de balie en de tandarts heeft goed geluisterd naar mijn mening

Marisstraat 2

3131 GM Vlaardingen

Over Mondzorgcentrum Vlaardingen

Bij Mondzorgcentrum Vlaardingen kunt u terecht voor alle tandheelkundige behandelingen. Iedereen vanaf twee jaar is bij ons van harte welkom. Of u nu uw eigen tanden heeft of u draagt een prothese, ons team staat voor u klaar.