Klantvriendelijk

Vriendelijk.

Fantastisch, vriendelijk en deskundige medewerkers

Fantastisch, goede uitleg voor de behandeling. Vriendelijk en zeer vakkundig.

Bijna geen Nederlands spreken en onduidelijk

Ik kom hier zeker niet terug begrijp niks van wat meneer heeft gezegd en vond hem niet vriendelijk

Netjes en correct

Wel af en toe iemand anders en dan weet ik de naam niet goed. Zou fijn zijn steeds dezelfde behandelaar te hebben

goed en begripvol

word altijd goed behandeld en altijd op je gemak gesteld zonder dat je het idee heb dat je moet opschieten

Prima behandeling

Prima behandeling

Altijd super

Veel aandacht en zorg.

Naar mijn verwachtingen geholpen.

Aandacht voor de controle...en heel hartelijk ontvangen en geholpen.

Vriendelijke Over de behandeling zelf kan ik als leek niets beoordelen

Prima Goed geholpen Lieve mondhygiëniste

Ik ben fijn geholpen.

Van gebitsreiniging tot de controle door de tandarts ben ik naar tevredenheid geholpen.

Prima geholpen.

Geen wachttijd. Goed geholpen.

Goed.

Netjes ontvangen vriendelijk personeel.

Geen wachttijd

Vriendelijk behxndeld

Duidelijke informatie van de toestand van het gebit.

Vriendelkjke omgang naar de client. Werken naar een ontspannen omgeving van de client. Client wordt op de hoogte gebracht van de mogelijkheden omtrent het gebit, na een uitvoerige inspectie. Tandarts en assistente hebben een goed empatisch vermogen. Uitvoerende werzaamheden aan het gebit zijn altijd professioneel en kundig.

fijne ervaring vriendelijk en duidelijke uitleg

fijne ervaring goed behandeld

Ben fijn geholpen en niets extra 's aangeboden.

Ik vind dat je zelf mag bepalen welke zorg via je zorgverlener in je pakket zit en recht op heb per verzekeringsjaar.

Een aangename benadering zowel door tandarts als assistente.

Naar tevredenheid behandeld

Vriendelijk personeel. Prettig geholpen door tandtechnicus, zowel man als vrouw. Duidelijkheid gekregen bij kies"probleem" Dus tot zover zeer tevreden

Prima geholpen

Top tandarts praktijk

Alle keren netjes en vriendelijk geholpen.

Geweldige mensen

Fijne sfeer. Perfect geholpen.

Zeer goed bekwaam aardig en gezellig

Top tandarts centrum

Heel vriendelijk personeel, zowel aan de balie als de tandartsen en hun assistenten. Goed overleg, duidelijke uitleg.

Marisstraat 2

3131 GM Vlaardingen

Over Mondzorgcentrum Vlaardingen

Bij Mondzorgcentrum Vlaardingen kunt u terecht voor alle tandheelkundige behandelingen. Iedereen vanaf twee jaar is bij ons van harte welkom. Of u nu uw eigen tanden heeft of u draagt een prothese, ons team staat voor u klaar.