Uitstekende behandeling

Jammer dat de mondhygienist vertrekt, want hij was zeer goed. Ook mijn ervaringen met tandarts Coral zijn uitstekend.

heldere info en goede behandeling

Wie verwacht dit achter zo'n voordeur ? Ik niet, maar er achter is een professionele medische afdeling. Ik ga er indien nodig vol vertrouwen weer heen.

Goed op de afgesproken tijd.

Fijn geholpen!

Wordt fijn geholpen nemen de tijd

Nette en verzorgde ontvangst

De mondhygiënist is vriendelijk, geruststellend en bekwaam. Jammer dat hij de praktijk gaat verlaten

!!

!!!!!

Vriendelijk gholpen

Prima geholpen

Wordt altijd vriendelijk gevraagt of er nog iets is en iedereen is behulpzaam Ben super tevreden .

ok

ok

Vertrouwend

Behandelingen worden als zeer goed ervaren

Heel aardige benadering en deskundige behandeling.

Rustig en zeer vriendelijk behandeld

Prima mondzorg

Ramazan is is goede mondhygiënist Jammer dat tie weggaat.

Leuke team en vriendelijk en serieus

Wij zijn 18 jaar bij dit praktijk ik ben zeker blij.

Vriendelijk en deskundig

Was erg prettig goed geholpen

Er wordt rustig gewerkt

Met aandacht wordt mijn gebit gecontroleerd

Bij controle worden twee gaatjes aangetroffen. De tandarts laat me zien waar de gaatjes zijn. Ik leg uit dat ik medicijnen gebruik die mijn gebit aantasten omdat er te weinig speeksel is. Krijg twee monstertjes mee voor de droge mond. Fijn dat ik dit kan uit proberen. Ben blij met een goed advies.

Rustig en vakkundig

Rustig en vakkundig

Deskundigheid

Vriendelijke implantoloog en assistente, welke deskundig zijn en goede uitleg geven.

Fijn vriendelijk

Ik ben niet zo een ster in tandartsen Maar ik wordt altijd op een fijne manier geholpen, ook bij klein onderhoud Ik ga ook altijd best blij de deur weer uit

Altijd wéér geweldig

Het is altijd weer fijn om super vriendelijk ontvangen en geholpen te worden Zowel bij de balie als bij de tandarts en mondhygiëniste.....fantastisch

Zeer ontspannende behandeling

Er word zeer goed naar het gebit gekeken en behandelt

Vriendelijk en weer een fijne pijnloze controle

Heel fijn geholpen

Ik wordt er goed geholpen

Mijn gebit ziet er weer als nieuw uit na de tand/ mond verzorging.

Excellent

Very professional and helpful

Marisstraat 2

3131 GM Vlaardingen

Over Mondzorgcentrum Vlaardingen

Bij Mondzorgcentrum Vlaardingen kunt u terecht voor alle tandheelkundige behandelingen. Iedereen vanaf twee jaar is bij ons van harte welkom. Of u nu uw eigen tanden heeft of u draagt een prothese, ons team staat voor u klaar.