Stond binnen 5 minuten weer buiten

Normaal werd bij een controle gelijk het tandsteen verwijderd. Tegenwoordig moet je daar een aparte afspraak voor maken. Waarschijnlijk een beter verdienmodel voor de praktijk maar voor werkende mensen die er speciaal verlof voor op moeten nemen is dit waardeloos.

netjes en vriendelijk geholpen

Op tijd geholpen. Vriendelijk personeel.

Uitstekend.

Uitgebreide toelichting en deskundige behandeling.

Op de afgesproken tijd aan de beurt

Afspraak is afspraak. Dat klopt bij Mondzorgcentrum Vlaardingen.

Goed geholpen.

Vriendelijk geholpen door de dames achter de balie. Ook de tandarts en de tandarts assistente waren weer ontzettend lief en gezellig. Ze hebben me goed gerust gesteld, alles uitgelegd,overlegd en advies gegeven.

Geweldiggeduldig nieuwe mondhychienist

Alles supergoed schoongemaakt met veel geduld aardige jonge dame bijzonder vriendelijk (wima)

Mijn ervaring is prima

Vriendelijk en deskundig

Was in de praktijk voor de halfjaarlijkse controle. Als altijd waren de dames achter de balie uiterst vriendelijk en behulpzaam (ik was bv een paar uur te vroeg, maar ze regelden dat ik binnen het kwartier al aan de beurt was, 'dan hoeft u niet zo lang te wachten'). Ook tandarts Brito en zijn assistente waren de vriendelijkheid zelve, en deden hun werk rustig en geroutineerd. Alles top!

Goed geholpen

Vlot en vriendelijk

Het duurde neit lang tot ik aand e beurt was, behandeling was op tijd, tandartsen en assistenten waren vriendelijk en behulpzaam.

Fijne tandartsen en assistenten, ben erg tevreden.

Goed georganiseerde praktijk deskundige artsen en assistenten, geven goede adviezen, ben erg tevreden.

Snel en kwaliteit

Alles ging zeer soepel

Prima gegaan

Afspraak op tijd, deskundig personeel en snelle controle

Fijn geholpen

Prima geholpen met afgebroken deel kies. Top gevuld en hersteld.

Slechte communicatie betreft patiëntgegevens

Compleet dossier is naar deze tandarts verstuurd maar kreeg er geen terugkoppeling op. Ook niet bij navraag.

heel goed geholpen

Precies zoals afgesproken

Zie hieronder

Werken op tijd, vriendelijk, goede uitleg, kundig, professioneel.

Heel goed

Fijne en goede tandarts met fijne assistentes. Ontvangst bij balie gastvrij.

MZC Vlaardingen, prima befrijf

Uitdtekende behandeling door de mondhygiëniste.

Kundig en ook vriendelijk

Onverwacht (afbreken stukje kies) langs geweest en op verzoek (zonder boren) netjes opgelost

Betrokken tandarts die mij gerust heeft gesteld Spaanse maar ik weet niet haar naam

Tamdarts geweldig leg allen netjes uit en de hele team

hel goede ervaring

Ging heel zorgvuldig te werk

Het bezoek was erg fijn

Mijn tandarts heeft me goed geholpen en ging ook erg voorzichtig te werk. Hij legde goed uit wat er ging gebeuren en hoe nu verder. Ik vond het een prettig bezoek.

Marisstraat 2

3131 GM Vlaardingen

Over Mondzorgcentrum Vlaardingen

Bij Mondzorgcentrum Vlaardingen kunt u terecht voor alle tandheelkundige behandelingen. Iedereen vanaf twee jaar is bij ons van harte welkom. Of u nu uw eigen tanden heeft of u draagt een prothese, ons team staat voor u klaar.