Vakkundig

Vakkundig en klantvriendelijk

Op tijd en goed geholpen.

Vandaag voor het eerst geholpen door een (voor mij) nieuwe mondhygiëniste. Weet alleen dat mevrouw uit de Oekraïne komt en dat deze eerste kennismaking goed bevallen is. Mevrouw wist heel goed wat ze moest doen. Heeft aantekeningen gemaakt voor de tandarts en zorgde ervoor dat ik met een schone mond de praktijk heb verlaten.

Kundig geholpen

Geen bijzonderheden

is goed/tevreden

is goed door de nieuwe tandtechnieker haar naam weet ik niet

Net voldoende

Communicatie is gebrekkig spreken slecht nederlands of engels. Niet echt onder de indruk. Was meer onder de indruk van tandarts Rijkuiter vakman pur sang. Mondhygiëniste was oke en legde goed uit wat ze ging doen.

goed ervaren en behandeling ook goed.

een goede ervaring en ook tevreden.

Goede behandeling en fijne bejegening

Heel orettig

vriendelijk

Je wordt er goed en netjes geholpen

Goed gedaan

Prima behandeling

Goede zorg!

Ik voel me altijd op mijn gemak en ze zijn er voor al mijn vragen. Van tandarts vrees naar lachend afspraakjes bezoeken hebben zij voor mij opgelost. Kortom Professionals waar je je goed bij voelt. Mijn gebit ziet er nu vele malen beter uit en mijn lach ook. Bedankt Coral en Ramadan

Professioneel en meedenkend

Was bij de mondhygiënist, goede uitleg gehad van wat hij ging doen en was duidelijk met de voortgang die we gaan doorlopen. Ook een kostenplaatje meegekregen, want voor sommige is het soms niet te betalen.

Gewoon goed en vakkundig.

Goede uitleg over gebits toestand.

Vakkundig, relaxed en tijd voor de patiënt.

Vakkundig, relaxed en tijd voor de patiënt.

Niets gevoelt ,dus geen pijn en erg op mijn gemak gesteld

Alles zoals het hoort.

Alles ging zoals gewend goed.

Zoals altijd vriendelijk en klantgericht

Zeer vriendelijke tandarts en assistente waarbij een klein extra gaatje geconstateerd werd. aangegeven werd dat ik hiervoor een aparte afspraak moest maken omdat dit niet paste in de beschikbare tijd. Echter toch gewoon gevuld dus in 1 keer klaar. Top dames. Bedankt

Snel en goed geholpen

Ik kon heel snel terecht om het afgebroken stukje voortand te laten repareren en het resultaat was super!

Zijwand afgebroken, kon dezelfde dag terecht

In de ochtend heb ik de zijwand van mijn hoektand afgebeten en meteen gebeled. Gelukkig was er op dezelfde dag mogelijkheid om langs te komen en perfect geholpen.

Alles vriendelijk en goed gedaan.

Er worden steeds fouten gemaakt

1 keer was mijn afspraak afgezegd. Ik had geen mail ontvangen, dus ik kwam voor niks. Daarna waren verkeerde codes ingevoerd dus kon ik weer naar huis omdat niemand bevoegd was de behandeling uit te voeren. En die zijn niet mijn enige slechte ervaringen.

Word altijd heel vriendelijk geholpen, heel erg aardig personeel, en een prima tandarts.

Accuraat, op tijd, efficient

Blij dat ik tussendoor een foto werd gemaakt

Omdat en dan werd het uitgesloten dat er wat aan de hand was Ik moet steeds beter gaan poetsen en de ragers met de tanden stokertjes gebruiken Anders zit ik met de gebakken peren en moet er een belangrijke kies getrokken worden wat pijn doet en in een later stadium een kroon geplaatst worden wat veel duurder is

Bizar

De stoel is tijdens het halfjaarlijks controle echt niet warm geworden. Binnen 30 seconden werd vastgesteld dat het er goed uitzag. Bijzon

Doorgaans tevreden, laatste bezoek teleurstellend door gebrekkige communicatie en onzorgvuldig

Tijdens mijn recente afspraak voor controle en een bezoek aan de mondhygiënist, had ik last van kiespijn. Er werd een röntgenfoto gemaakt, maar de apparatuur werkte niet goed. Mij werd beloofd dat ik nog dezelfde dag teruggebeld zou worden zodra de foto was ontwikkeld. Helaas bleef bericht uit, en na een week heb ik zelf contact opgenomen om navraag te doen. Daarnaast verliep het bezoek aan de mondhygiënist onprettig. De behandelaar was nieuw en sloeg bij het hanteren van de apparatuur hard tegen mijn tanden, wat pijnlijk was en onzorgvuldig aanvoelde. Ik ben normaal erg tevreden over mijn vaste mondhygiënist en de service in de praktijk, maar deze ervaring was helaas onder de maat. Hopelijk wordt de kwaliteit van communicatie en behandeling weer zoals voorheen.

Marisstraat 2

3131 GM Vlaardingen

Over Mondzorgcentrum Vlaardingen

Bij Mondzorgcentrum Vlaardingen kunt u terecht voor alle tandheelkundige behandelingen. Iedereen vanaf twee jaar is bij ons van harte welkom. Of u nu uw eigen tanden heeft of u draagt een prothese, ons team staat voor u klaar.