Professioneel

Goed en deskundig geholpen. Aandacht voor de patiënt.

Goede en vlotte behandeling.

Zie boven.

Kundige en sympathieke tandarts.

Nadat mijn kroon uit mijn mond was gevallen kon ik snel terecht bij een kundige en zeer sympathieke tandarts.

Super behandeling mondhygiëniste.

De nieuwe mondhygiëniste is niet alleen heel aardig, maar verstaat haar vak er goed.

Zeer vriendelijk en vooral super aardig met mijn kleine

Verzeker aanbevelen

Goed.

Deskundig

Prima diagnose en behandelplan

Zie boven, de behandelaar staat overigens niet op de lijst..mik zag Mark op zijn bordje

Wat een fijne tandarts!

Zeer goed.

Sterk veranderd t.o.v. vorig jaar

Ik had 2 afspraken op 2 verschillende dagen, dit kon niet meer samen. Daarom de review over 2 momenten. Afspraak 1 bij de tandarts. Stelde zich netjes voor. ( zijn naam (Marc) kan ik niet kiezen in dit overzicht Mijn huidige tandarts werkte er niet meer. Het had prettig geweest als ik hiervan in kennis was gebracht. Verder de controle oke. Afspraak 2 bij de monghygientist. Kwam al 6 minuten later. Stelde zich niet voor, iemand die al op leeftijd is hoef je naar mijn idee niet meer te vertellen hoe je moet poetsen/ flossen, ik heb 2x mijn hand op moeten steken, kramp in mijn kaak en omdat mijn mond uitdroogde omdat het zuigertje te lang in mijn mond zat. Deed alles op zijn eigen tempo. Kreeg daarna het gevoel dat hij de reiniging maar afrafelde. Kortom deze meneer krijgt niet mijn aanbeveling.

Goed personeel

Ze zijn er voor je

Snel geholpen en vriendelijk personeel.

ik heb een spoedafspraak gemaakt en de vervolg afspraak kon snel ingepland worden. Er werd duidelijk aangegeven wat ze zouden doen en hebben mij keuze vrijheid gegeven.

You used to be better

My family is leaving this practice. Over the last several years the service has worsened considerably. I cannot recall how many appointments we had to reschedule due to last-minute requests from the practice, but it was a lot. This time, I did not receive such a request and arrived 10 min in advance. I signed in, and then sat there for 40 min. waiting. When I asked the receptionist why is it taking so long, I was asked to wait 5 min. more, which was impossible due to other tasks I had this day. This appointment was scheduled 3 months in advance, because there were no other time slots available in the morning. And, I reckon, if I missed this appointment, I would receive a bill... Well, I will have to find another practice now to receive bills from.

Goed overleg over behandeling

Tandarts die en de laatste richtlijn in de praktijk brengt en uitleg geeft over behandeling. Daarna bepalen we samen wat nodig is en wat onnodig is. En ook nog op een vriendelijke manier.

Ik ben heel tevreden.

Ik ben heel tevreden over de deskundigheid en de professionaliteit van de tandarts. Hij vertelde bij elke stap ( in 1 zin) wat hij ging doen. De ingreep ging vlot en helemaal zonder pijn. Ook nadat de verdoving is uitgewerkt, viel de pijn erg mee. Ik hoefde geen aspirientje in te nemen (dat was geadviseerd). De ingreep werd door een professionele en zeer ervaren tandarts gedaan. Een man van rond 60 jaar.

Hele vriendelijke fijne tandarts

Pragmatisch, duidelijk, behulpzaam.

Vraagtekens

Ik kwam bij de mondhygiënist en zei dat mijn gebit er erg goed uitzag, geen tandsteen enz , dus heeft hij mijn tanden maar gepolijst. Verder was er niet mis mee. Nu vraag ik me af waarom mijn tandarts mij naar de mondhygiënist heeft gestuurd ????

Vreemd

Doordat er zoveel leegloop is en je je vaste tandarts moet missen vond ik niet prettig. Ben benieuwd hoe het verder gaat. Jammer dat de vertrouwde gezichten er niet meer zijn

Grof behandeld qua reiniging

Anders dan wat ik gewend was,

Slecht

- Onervaren mensen - Niet vriendelijk, ongeïnteresseerd en niet behulpzaam (niet iedereen, maar wel meerdere personen) - één mondhygiëniste heeft mij een zeer pijnlijke behandeling bezorgd. - Als er bijvoorbeeld een foto gemaakt wordt dan informeren ze je niet wat de kosten zijn. Kosten van diverse ingrepen zijn vrij hoog en niet iedereen kan dat betalen.

Professionele behandeling met klantvriendelijkheid.

Mondhygiënist heeft ons goed geholpen.

De tandarts luistert goed naar me en stelt me gerust

Ik vind het nog steeds niet leuk om naar de tandarts te gaan maar Karin heeft me echt gerustgesteld en was heel voorzichtig. Ze hield goed in de gaten hoe het met mij ging.

Erg fijne tandarts

Ik was heel erg bezorgd hoe ik er uit zou komen te zien met een gebitsplaatje in mijn mond. Maar zij heeft me erg gerust gesteld en het resultaat is zo mooi geworden. Nogmaals dank.

Ik heb het al ingevuld en opgestuurd

Teveel wisseling van tandartsen

Eerste Oosterparklaan 76 78

3544 AK Utrecht

Over Mondzorgcentrum Oosterparklaan

Bij MZC Oosterparklaan in Utrecht - Leidsche Rijn zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!