Vriendelijk en behulpzaam

Wij hebben een hele fijne tandarts en een fijne mondhygiëniste.

Good experience

Good experience in my last session. The hygienist did a great job explaining to me what I needed to do. She also did a great job with the cleaning.

Goed geholpen.

Zeer goede mondhygiënist kom graag bij jullie

Rommelig

Onze vaste tandarts Jarno Klink is vertrokken. Bij het afspreken van half jaarlijkse controle hebben we aangegeven dat mijn vrouw angst heeft voor de tandarts. Toen is Karin aanbevolen. Zij heeft ons inderdaad behandeld. Maar bij de vervolg afspraak van mijn vrouw werd aangegeven dat ook zij er dan niet meer is. Dit vinden wij erg rommelig.

Goede service, maar te laat

Zoals bij ieder bezoek, word ik 10 minuten later geholpen dan de afspraak.

Voldoende

Vergeleken met andere afspraken met M.H., vond ik de behandeling anders. Korter, gewent dat er meer schoongemaakt word: dat is dan pijnlijker vreemd dat je tussen door niet moest spoelen ( kan zijn dat behandeling veranderd is ) Ik was gewent dat je spoelde na schoonmaken en na polijsten. Toen de behandeling klaar was, die minder pijnlijk was ! vroeg ik moet ik niet spoelen als ik dat graag wilde mocht dat nog wel.

Vriendelijke mensen en deskundige behandeling

Was goed geholpen

Was super goed

Uitstekende behandeling

Goede ervaring

Niet professioneel

Te lang verhaal. Kan telefonisch.

Niet goed

Receptiemedewerker slechte ontvangst, 2x in 1 week tijd langsgeweest, allebei keeronvriendelijk, staan te praten met z’n 3 en, geen goedemorgen oid. Ook telefonisch erg kortaf. Heb acute pijnklachten gehad, maar voordat ik langs kon komen duurde het 2 dagen, tandarts zat vol. In het weekend naar de spoedtandtandarts geweest die heeft adequaat geholpen

Goed eerste contact

Eerste bezoek is goed bevallen

Niet grondig schoon en spalkje is losgeschoten.

1malige slechte ervaring, daarvoor niet.

altijd goed

Prettig laagdrempelig

Prettig laagdrempelig meedenkend

Goed geholpen

Prettige mensen en een goede en snelle service.

Goede behandeling en advies

Goede behandeling en advies

Prima tandarts jammer niet op tijd

Altijd langer moeten wachten. Soms 15 min uitloop. Kan beter.

Ontzettend vriendelijk en professioneel geholpen, top!

Ik werd vriendelijk ontvangen. Alles werd goed en rustig uitgelegd en de behandeling werd redelijk pijnloos uitgevoerd. Er was ook nog tijd voor vragen.

Prima.

Het was voor mij de eerste keer en het is mij prima bevallen.

Deskundig en klant gericht

Deskundig en klant gericht

Beetje pijnlijk

Ik miste een stukje communicatie van de behandelaar waardoor ik steeds meer verkrampte. Na de behandeling die daardoor wat pijnlijker was dan normaal kreeg ik als advies ontspanningsoefening te doen voor de behandeling. Ik had even de puf niet meer om hier tegen in te gaan. Nu twee dagen later is mijn mond nog gevoelig. Dus in tegenstelling tot normaal ben ik iets minder tevreden.

Erg fijne behandeling

Nieuwe mondhygiëniste heeft mij behandeld en nam alle tijd, erg goed bevallen.

Eerste Oosterparklaan 76 78

3544 AK Utrecht

Over Mondzorgcentrum Oosterparklaan

Bij MZC Oosterparklaan in Utrecht - Leidsche Rijn zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!